10 zvykov dobre sa obliekajúcich mužov


Mužov, ktorí sú vždy dobre oblečení, spája týchto 10 základných charakteristík.


1) Budujú na jednoduchosti

Páni údajne v priemere využívajú iba 14 % svojho šatníka. Zväčša sa vracajú ku kúskom, ktoré sú pre nich čo najkomfortnejšie a najuniverzálnejšie, preto sa do nich oplatí pokojne aj investovať o čosi viac.  Zásadné ale je, že všetci dobre sa obliekajúci muži budujú na jednoduchosti. Džínsy a biele tričko, šedý oblek ap.

2) Nakupujú aj offline

I keď online nákupy dnes zažívajú boom, dobre sa obliekajúci muži zväčša preferujú offline nákupy, teda priamo v kamenných predajniach. Dôvod je prostý, iba tak môžu identifikovať to, čo na nich naozaj dokonale sedí.

3) Neplánujú, čo si oblečú na druhý deň

I keď to možno ráno zaberá o čosi viac času, dobre sa obliekajúci muži vedia, že oblečenie musí pristať nielen ich postave, ale aj ich nálade.

4) Dbajú aj na spodné prádlo

Toto by ste mali obmieňať každých 12-18 mesiacov a výrobcovia spodného prádla preferujú jeho žehlenie pred oblečením. Prispieva k príjemnému noseniu (a hygiene), ktoré je pre celkový vzhľad veľmi dôležité.

5) Neignorujú údaje o starostlivosti

Keďže si kupujú kvalitné oblečenie, ktoré vydrží pokojne aj 10 rokov, neignorujú štítky s údajmi o správnej starostlivosti oň. Vedia, že vďaka správnej starostlivosti nielen dlho vydrží, ale bude dlho aj výborne vyzerať.

6) Poznajú vhodnú dĺžku nohavíc

Vhodná dĺžka nohavíc je jedným z najdôležitejších atribútov nášho vzhľadu. Nedá totiž vyznieť iba topánkam, ale aj postave. Takže: v zime stavte na nohavice končiace kúsok pod hranicami vašich topánok, v lete, naopak, nohavice pokojne vyhrňte a ukážte vaše topánky v ich plnej kráse.

7) Neperú si džínsy

Vedia totiž, že čím dlhšie svoje džínsy nevyperú, tým lepší praný efekt na nich napokon dosiahnu. Bez toho, aby si kúpili džínsy s praným efektom.

8) Majú aspoň jeden na mieru šitý oblek

Dobre sa obliekajúci muži totiž vedia, že v pánskej móde jeden centimeter predstavuje jeden kilometer. Preto si dávajú záležať na tom, aby im tie najdôležitejšie kúsky naozaj dobre sedeli.

9) Rotujú oblečenie

Najmä muži, ktorí musia nosiť každý deň oblek, vedia, že je dôležité mať pár košieľ, kravát a topánok, ktoré prestriedajú k už menšiemu množstvu oblekov.

10) Dbajú na hygienu

Viete, ako to je. Môžete mať na sebe čokoľvek, ak pôsobíte zanedbane… Sme radi, že sa toto väčšiny našich zákazníkov netýka. ????

 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY