3 najaktuálnejšie farby dámskej kolekcie jeseň/zima 2021


Červená ako vlajková farba tejto sezóny

V kľúčových trendoch veľkých módnych domov bol červený oblek dominantou pánskych kolekcii. Avšak vo svete komerčnejšej módy tento trend na ktorý si trúfne v reálnom svete len máloktorý muž, ho vďačne preberá žena, ktorá chce byť konečne videná. 

Červená sa považuje za najženskejšiu farbu spomedzi farieb - dodáva sebavedomie a sexepíl. Je vhodná na bežná deň, ale aj špeciálnu príležitosť. Najlepšie na výrazných farbách ako je červená, je to, že môže z akéhokoľvek odevu urobiť na prvý pohľad pútavý outfit. Červená, vie byť intenzívna a dramatická, ale môže byť aj romantická a šik. 

Kolekcia OZETA na túto farbu bude skutočne štedrá a dámy v nej nájdu kabát, sako, nohavice, rolák, pulóver, tričko so stojačikom, úpletové šaty, opasok, šatku, rukavice či kabelku.

Olivová

Zemitá (prašná) farba, ktorá má pôvod z vojenského odvetvia, dominuje kolekcii jeseň/zima 2021. Kombinácia zelenej a hnedej vytvára túto obľúbenú farbu evokujúcu military štýl, ktorá sa skvele kombinuje. V armádnej móde ide o kombináciu osobitného mužného vzhľadu s ženskými detailmi pretavenými do štýlového prevedenia  naprieč kolekciou.

Farba je ideálna pre monochromatické outfity tón v tóne, skvele však vynikne aj s čiernou a  neutrálnymi farbami ako je béžová či camel.

V olivovej farbe v našej kolekcii môžete nájsť kabát, rolák, pulóver, opasok, šatku, sukňu.

Zatiaľ žiadne produkty.

Prírodné tóny a monochrom

Neprekonateľný trend niekoľkých sezón, ktorý nikam neodchádza a my ho milujeme. Monochromatické outfity je jednoduchšie tvoriť, opakovať a pristanú naozaj každému. Kombinujte medzi sebou svetlejšie tóny - béžová, camelová, smotanová, či tmavšie – olivová, škoricová, hnedá. Možnosti sú takmer nekonečné, táto nadčasová klasika patrí do ktoréhokoľvek šatníka.

Prírodné odtiene nájdete takmer vo všetkých produktových skupinách našej dámskej kolekcie. 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY