5 tipov na vianočný darček pre štýlového muža


Ak patríte do skupiny ľudí, ktorá si myslí, že vybrať vhodný darček pre muža pod stromček je náročné, tento článok bude pre vás ako stvorený. Ono to totiž zase tak náročné nie je, je len dôležité pozerať sa správnym smerom. A neodbyť si to zase fľašou alebo darčekovým setom kozmetiky.

Tu je 5 tipov, ako na Vianoce zaručene potešiť každého muža, ktorému nie je jedno, ako vyzerá:


Zimný kabát vo farbe camel

Tvrdiť, že človek sa stane dospelým, keď oslávi 18. narodeniny, to by bolo trochu naivné. V skutočnosti sa tajomstvo dospelosti skrýva v kabáte vo farbe camel. Muž sa totiž stáva dospelým, keď sa tento kabát stane súčasťou jeho šatníka.

Samozrejme to berte s nadhľadom, no kabát vo farbe camel je legendou na úrovni koženej bundy či bielej košele a ak si doteraz myslel, že bez neho dokáže žiť, vďaka vášmu darčeku veľmi rýchlo zistí, ako šialene sa mýlil.

Pánsky zimný trojštvrťový plášť vo farbe camel, 229 €


Biela košeľa

Darovanie bielej košele má oproti kabátu jednu veľkú výhodu – kým z kabáta sa bude tešiť nanajvýš 4 mesiace, biela košeľa je niečo, čo nelimituje ani počasie, ani osobný štýl, ani príležitosť. Vyzerá dobre pod kabátom v zime, s vyhrnutými rukávmi a krátkymi nohavicami v lete, vyzerá dobre pod sakom v kancelárii, ako aj v bare pod koženou bundou.

Biela košeľa je základom základov pánskeho šatníka dlhé desaťročia a ak žiadnu nemá, je povinnosťou to zmeniť. A ak ju aj má, bielych košiel nikdy nebude dosť.


Pletená kravata

Ťažko povedať, ako sme mohli tak dlho žiť bez pletenej kravaty. Univerzálna pecka, ktorú skombinujete aj s oblekom, aj s neformálnymi kombináciami, vtrhla do sveta pánskej módy ako víchor a máme také tušenie, že sa z neho len tak ľahko nevytratí. 

Pletená kravata je perfektný spôsob, ako sa odlíšiť a stále vyzerať sofistikovane, ak je teda rád stredobodom pozornosti v tom dobrom slova zmysle, toto bude ten pravý darček.

Pletená kravata, rôzne farby, 24,90 €


Vlnený sveter

Paul Newman (mimochodom pôvodom zo Slovenska) je nielen hereckou, ale aj pretekárskou a módnou legendou. A bol to práve tento džentlmen, kto celému svetu ukázal, prečo jednoduchý vlnený sveter nemôže chýbať v šatníku žiadneho muža. 

Znie to ako klišé, darovať pod stromček sveter. A svojim spôsobom to aj klišé asi je. No darovať kvalitný vlnený nadčasový pulóver je ale predsa len niečo iné, ako darovať mu pletený pulóver so vzorom soba, v ktorom zo slušnosti strávi maximálne najbližšiu hodinu.


Kvalitné topánky

Nie všetky prvky vášho šatníka musia byť investíciou. Ak by sme však mali vybrať jeden prvok, kde sa oplatí investovať do kvality, tak by to boli jednoznačne topánky. 

Kvalitné oxfordky alebo derby obuv v hnedej alebo čiernej farbe vydrží pri dobrej starostlivosti niekoľko rokov, čo sa týka štýlu, tak navždy.  To je dosť argumentov, prečo mu aspoň jeden pár darovať, či nie?

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY