Ako nosiť krátke nohavice?


Pokiaľ si chcete užiť horúce dni komfortne, s pôžitkami ktoré leto prináša a neskrývať sa pred ním výhradne v klimatizovaných priestoroch, krátke nohavice sa radia medzi obľúbené kúsky pánskeho šatníka. Pravdou však ostáva, že mnoho pánov sa tomuto produktu mimo letných dovoleniek radšej stráni, nakoľko jeho výber vyvoláva množstvo otázok ktorým sa radšej vyhne: Aký typ na akú postavu? Aký materiál? Vhodnosť konkrétneho typu na rôzne miesta? S čím kombinovať?

Ponúkame vám univerzálnu odpoveď, ktorá pristane (takmer) každému miestu, kde sa uvoľnenejší letný look žiada. Muži, ktorí si myslia, že šortky nie sú pre nich: sú k dispozícii šortky, ktoré vyhovujú (takmer) každému typu tela!

Bermudský typ krátkych nohavíc

Kombinácia s vrchom je ľubovoľná vzhľadom k vášmu osobnému štýlu:

tričko, polokošeľa, košeľa, dokonca i v kombinácii so sakom - to všetko vynikne vždy maximálne štýlovo. Modely v tlmených odtieňoch sú vhodné aj pre look s nádychom elegancie, sýte a výrazné letné farby skvele vyniknú vo voľnom čase.

Dĺžka tohto typu nohavíc by mala byť vždy nad kolenom. Pôvodná striktná definícia znie 1 palec.

Materiál

V tomto type krátkych nohavíc nájdete najčastejšie v materiálovom zložení bavlnu z pochopiteľných dôvodov - bavlna je skvelá tkanina na horúce počasie, pretože je tkaná tak, aby bola veľmi ľahká a vysoko prievzdušná.

Tento prírodný materiál si vďaka svojim vlastnostiam uchováva dlhodobo významné postavenie v textilnej výrobe.

Bavlna je príjemná na pokožku, je mäkká, poddajná a má schopnosť vysokej absorpcie vlhkosti. 



Zatiaľ žiadne produkty.

Môžeme ich nájsť vo verzii s manžetou (s kontrastnou manžetou ide o ležérnejší variant nohavíc) alebo bez manžety (vďaka minimalistickému vzhľadu sú vhodné i v kombinácii v elegantnejších variáciách). V našej kolekcii nájdete aj krátke nohavice s praktickým patentom na ohyb, vďaka čomu môžete využiť obe možnosti.

Zatiaľ žiadne produkty.

Kam môžete krátke nohavice nosiť?

Krátke nohavice sú kúskom, po ktorom prirodzene siahame v stylingu na pláž alebo pri akýchkoľvek športových výletoch. Rovnako sú vhodné aj v prípade, pokiaľ sa chystáte na neformálne stretnutia v horúcom počasí. Ak však smerujete do kancelárie, na obchodné rokovania, alebo dokonca k mierne formálnym príležitostiam, je istejšie sa krátkym nohaviciam vyhnúť.

Ku krátkym nohaviciam vynechávame akékoľvek viditeľné ponožky. Ideálnou obuvou ktorú k nim kombinujeme ostávajú mokasíny, v ležérnejšom štýle však vyniknú i v kombinácii s bielymi teniskami či vhodne zvolenou fashion verziou šľapiek. 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY