Čierna sa stretáva s bielou


Čierna a biela je nadčasovým, elegantným duom sezóny. Vzory, línie a geometrie sú prítomné viac ako v akejkoľvek inej farebnej kombinácii. Siluety sa zdajú fascinujúco jasné, do centra pozornosti sa dostanú extravagantné detaily. Čierna a biela dodáva emocionálnu istotu a módnu istotu.

Túto sezónu sýty kontrast čiernej a bielej sprevádza farba, ktorá dodá skutočnú iskru vášmu looku – zlatá! Je súčasťou slávnostných udalostí, no prečo si nespraviť slávnosť z každého dňa? Metalické odlesky s ľahkosťou integrujú tento trend do akéhokoľvek outfitu. 

Metalické zvýraznenie čiernej

Doprajte si teraz najelegantnejšiu kombináciu farieb, kedy sama uznáte za vhodné! Káva v meste, či ,,bežný‘‘ pracovný deň sa môžu stať výnimočnými, pretože vy sa budete v tejto farebnej kombinácii tak skutočne cítiť. Navyše, obe nuansy je povolené štylizovať nekomplikovaným, elegantným, športovým, slávnostným alebo ležérnym spôsobom.

Metalíza pôsobí v kombinácii s čiernou a bielou maximálne luxusne, pretože je zdržanlivejšia ako doplnková farba, no stále predstavuje pekný akcent. Doplnky v zlatej metalíze, ako sú topánky, opasky a tašky alebo zodpovedajúce šperky, sa skvele hodia k čiernej, ako aj bielej farbe.

TOP produkty pre tento trend

Monochromatický biely vzhľad

Máloktorá letná farba je tak všestranná a nadčasová ako biela. A túto sezónu je dokonca farbou sezóny! Skvelé na nej je práve to, že vás neobmedzuje v možnostiach príležitostí, či kombinácii. Každý strih, každý materiál v bielom prevedení pôsobí skutočne jedinečne.

Nechajte vyniknúť bielu v monochromatickom stylingu, ktorý sa považuje za skutočný módny výdobytok. Dosiahnete ním maximálne čistý a svieži look. Prísny monochromatický vzhľad jednoducho rozbijete zodpovedajúcimi doplnkami. 

Top produkty pre tento trend

Čierno-biely mix

Žiadna farebná kombinácia nevytvára silnejší kontrast ako čierna a biela. Preto čiernobiele vzory vyzerajú príťažlivejšie ako kedykoľvek predtým. Choďte do usporiadaných geometrických, či florálnych vzorov, alebo len pridajte k svojmu outfitu niekoľko monochromatických kúskov s ľubovoľnými vzormi. Ak si ponecháte look so vzormi výlučne v čiernej a bielej farbe, vzory nebudú nikdy príliš rušivé.

Či zostavíte svoj look so vzormi, alebo iba z kombinácie čistých čiernych a bielych prvkov - pri každej farebnej kombinácii sa uistite, že oko priťahuje svetlejšia časť. Toto pravidlo je obzvlášť dôležité pre čiernobiele oblečenie. S bielym topom automaticky upriamite pozornosť na hornú časť tela. Pri bielych nohaviciach sú vaše nohy prvé, čo si všimnete. Zamyslite sa teda nad tým, ktoré časti svojho tela by ste chceli zvýrazniť.

Top produkty pre tento trend

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY