Danyela art pre OZETA


Danyela art - Daniela Pavlíková je slovenská fashion ilustrátorka a grafická dizajnérka. Hlavnými atribútami jej tvorby sú láska, ženskosť a BOSS BABE tématika, ktorá stvárňuje silu emancipácie žien.

Ústredným motívom jej tvorby je módna ilustrácia a produktová ilustrácia tvorená v jedinečnom štýle autorky.

Limitovaná edícia tričiek s originálnym printom pre OZETA jeseň / zima 2022

Limitovaná edícia tričiek s originálnym printom pre OZETA vznikla v spolupráci so slovenskou fashion ilustrátorkou Danyela art vo veľkostnej rade XS-XL. Jedinečné ilustrácie reprezentujú naše zákazníčky tak, ako ich vnímame my - sebavedomé, krásne a štýlové, vyžarujúce pozitívnu energiu. 

Samozrejme oblečené v obľúbených produktoch kolekcie kolekcia jeseň /zima 2022: v ľadovomodrom kabáte CATHERINE s metalickým opaskom, kostýme pozostávajúcom zo saka JUDITH, nohavíc TALIA doplnený o púdrovú blúzku 

Limitovaná edícia trička a produkty kolekcie jeseň / zima 2022, ktoré zobrazuje print

Limitovaná edícia tričiek

Limitovaná edícia tričiek s originálnym printom pre OZETA sme prvý krát uviedli počas kolekcie jar/leto 2022. Tieto tričká sa úspešne vypredali počas prvého týždňa od uvedenia.Tričká s printom hravo dopĺňajú produkty našich kolekcii. Vyskúšajte tričkom doplniť naše nohavice, skukňu či dokonca kostým - výsledok sviežeho a mladistvého looku budete jednoducho milovať! 

Produkty jedinečnej ilustrácie z kolekcie jar / leto 2022, ktorá stvárňuje zákazníčky OZETA

Zákazková tvorba pre exkluzívnych klientov, ale aj vlastná značka

Danyela art organizuje aj kreatívne a módne workshopy fashion ilustrácie pre verejnosť aj firmy. Rovnako ju stretnete aj na spoločenských akciách a eventoch pri “live sketchingu”, ilustrovaní módnych portrétov naživo.

Danyela art ponúka aj vlastné kolekcie a línie oblečenia, darčekové a interiérové doplnky. Línia oblečenia Danyela art je šitá pre všetky ženy ktoré sa chcú cítiť krásne a pohodlne. Oblečenie je navrhované na praktické využitie k príležitostiam ale aj na bežný deň. Hlavnou myšlienkou nie len pri kolekcii oblečenia ale aj kolekciách tričiek a dizajnových produktov ako sú hrnčeky a kryty na telefóny je zahraničný pojem „GIRLBOSS“, teda úspešná mladá žena. Danyela art inšpiruje a motivuje.

Kolekciu oblečenia a originálne dizajny Danyela art nájdete v novootvorenej predajni v Centre Bratislavy. 

Tričko s dizajnérskou potlačou otvára hravé stylingové možnosti

K džinsam, ale aj na oživenie formálneho kostýmu, využijete tričko s originálnym printom OZETA v spolupráci s Danyela art. Tričko vzniklo pre všetky zákazníčky, ktoré majú v sebe kus hravého dievčaťa a milujú odľahčené outfity. Vďaka kombinácii s potlačeným tričkom sa nemusíte vzdávať svojej elegancie, a zároveň bude váš look pôsobiť sviežo a uvoľnene. Tento prvok šatníka je dokonalým dôkazom mnohotvárnosti a ľahkej vzájomnej kombinovateľnosti produktov kolekcii OZETA. Tričko vynikne obzvlášť dobre v kombinácii s produktami kolekcie FLORAL.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY