Dokonalé zastrešenie jarného looku pre dámy


Kolekcia jar / leto 2022 je bohatá na pestrú ponuku plášťov a búnd. Do dámskej kolekcie prinášame nové modely, ktoré sú ľahko kombinovateľné, maximálne ženské, a zároveň neopozerané.

Ikonický základ jari

Už po celé dekády svoju trvalú pozíciu v jarných kolekciách právom zastáva Trench Coat. Precízne spracovanie a množstvo špecifických detailov, ako sú výrazný golier a široká klopa, ramenné výložky, dvojradové zapínanie, príklopky na vreckách, rukávové popruhy s prackou a voľné sedlo na lopatkách, definujú tento obľúbený typ plášťa, ktorý dáva každému vzhľadu elegantný upgrade. 

V stylingu pri tomto plášti môžete byť skutočne hravá. Či opasok uviažete ležérnym uzlom, alebo plášť necháte otvorený pre priamy pohľad na váš celkový outfit, je čisto na vašej kreativite a osobnom vyjadrení vkusu.

Trendové osvieženie vzhľadu

Bomber je rozhodne kľúčovým trendom sezóny jar/leto 2022. Všetko však nasvedčuje tomu, že ho iste využijete aj v nasledujúcich sezónach. Je totiž super nekomplikovaný, pristane každej postave a každý outfit s ním radí do kategórie trendy looku.

Nebojte sa experimentovania v stylingu. Samozrejme v kombinácii s ležérnym typom nohavíc, či džínsami idete na istotu. Skúste však bomberom doplniť outfit, kde by ste bežne využili sako. Sviežo a odľahčene pôsobí tento typ bundy aj v kombinácii so šatami. 

Zatiaľ žiadne produkty.

Elegantný mestský look

Minimalizmus, jasné línie, všestranné využitie a maximálne nadčasový vzhľad – to stelesňujú jarné plášte OZETA. Dokonale prepracovaný vzhľad plášťov dáva dôraz na detaily. Vizuálna ľahkosť jari a čistota celkového looku, ktorú docielite vďaka novým modelom plášťov, definujú vyberaný vkus svojej majiteľky. 

Nezáleží na akú príležitosť tieto plášte zvolíte, či aký look nimi zastrešíte – výsledný efekt bude jednoducho geniálny. 

Podčiarknutie ženskosti

Tomuto typu plášťa sa potešia najmä nižšie dámy, čo však neznamená, že na vysokých postavách nevynikne rovnako skvele. Má totiž množstvo benefitov, ktorými prevyšuje všetky doterajšie kategórie. 

Vďaka opasku a zavinovaciemu strihu plášťa docielite v stylingu „efekt“ presýpacích hodín v kombinácii s akýmkoľvek outfitom.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY