fashionspy / Mirka Dobiš Michalková


Módna stylistka Mirka Dobiš Michalková je známa pod umeleckým menom FashionSpy. Pred materskou dovolenkou sa venovala profesionálne módnemu stylingu a dnes svoje skúsenosti aplikuje najmä do instagramových inšpirácii a krátkych fashion videí. 

Je zástankyňou hesla ,,kvalita nad kvantitou‘‘ a bola jednou z prvých slovenských ambasádoriek kapsulového šatníka. V oblasti módy získala už viacero ocenení – najnovším z ankety Super bloger: Najlepší web v kategórii Móda.

Má dokonale prepracovaný Instagram a na svojom webe o sebe píše, že sa čitateľky ocitajú v jej paralelnom vesmíre a ponúka množstvo skvelých inšpirácií na outfity.

Veľmi nás teší, že táto inšpirujúca dáma so skutočne vybraným vkusom reprezentuje a už pravidelne sa stotožňuje s produktami kolekcie OZETA.

Kostým z tweedu

Dámska "Premium Collection" zahŕňa prepracovaný tvídový kostým, ktorý dokonale zdôrazňuje ženskú sofistikovanosť a šarm. Vďaka krátkym nohaviciam vytvoríte jedinečné outfity a vyjadríte svoju vlastnú módnu identitu. Vyskúšajte v zimnom období napríklad kombináciu s čižmami nad kolená, ktoré sú hlavným trendom aktuálnej sezóny.

3 prémiové produkty v jednom

Kolekcia PREMIUM je určená pre klientov s vysokými nárokmi, ktorí aktívne budujú svoj osobný imidž. Objavte dámsky kabát CLARE, ktorý bol vyrobený v off white a v čiernej farbe. Je vhodný pre všetky nadšenkyne originality a nekonečných možností stylingu. Kabát sa skladá z dvoch separátnych častí, ktoré spolu vytvárajú plášť s voľným sedlom v chrbtovej časti a viazaním v páse. Oddelene tieto prvky môžete nosiť ako dlhú vestu a vrchnú časť ako aktuálnu bundu s dĺžkou do pása. Kúpou tohto produktu získate hneď 3 produkty v jednom. Kabát je z prémiového materiálu s vysokým podielom vlny. 

CINNAMON

Ak máte rady nezvyčajné, takzvané “zložité” farby, tak škoricový kabát CLEA je pre vás to pravé orechové.

Hrejivá škorica - odtieň, okolo ktorého sa vznáša atmosféra exotiky. Jeho hĺbka nás magicky vtiahne a nepustí. Škorica naplno rozvinie svoj potenciál na kvalitnej vlne s vlasom alebo objemných pleteninách.

SIMPLE & CHIC

Dlhá vesta s kontrastnými nakladanými vreckami je kľúčovým produktom našej kolekcie. Zvolila si ju aj FashionSpy, ktorá dlhodobo preferuje kvalitu nad kvantitou. Toto sú jej rady, ako rozpoznať skutočnú kvalitu pri kúpe kabátu:

✔️ Pri kabátoch a zimnom oblečení je ideálne aby zloženie obsahovalo čo najviac vlny. Je to prírodný materiál, ktorý vás zaručene zahreje a kabát Vám vydrží roky. Ak obsahuje aj kašmír, jedná sa o luxusnejší kúsok, ktorý bude na dotyk ešte hebší ako vlna. Vizuálne kvalitu čierneho kabátu spoznáte podľa sýtej, matnej čiernej farby. 

✖️ Kabáty z umelého polyesteru nezahrejú aj keby boli hrubšie, ako tie vlnené. Často sa žmolkujú, na dotyk sú nepríjemne umelé a tvrdé. Očami ich jednoducho spoznáte podľa lesklého materiálu a neprirodzenej modro-čiernej farby. 

Zatiaľ žiadne produkty.

Dvojradový kostým v unikátnej farbe

Dámsky kostým z pohodlnného strečového materiálu využijete ako elegantný business dress code, zároveň ho viete nosiť ako samostatné prvky vhodné pre množstvo stylingov.

Nechajte sa inšpirovať FashionSpy, ktorú kostým zaujal unikátnou farbou a skrátenou dĺžkou nohavíc.

Zatiaľ žiadne produkty.

Korporátny DRESS CODE v lete

Ideálne oblečenie do práce je letný kostým, či šaty nad kolená so zahalenými ramenami. Svojho favorita pre tento outfit už tradične našla v Ozete aj Mirka Dobiš. Aké pravidlá FashionSpy radí pre dodržiavanie vhodného dress code, v korporáte na ktorý sa jej klientky často v lete pýtajú?


Korporátne pravidlá:

zahalené ramená 

uzavreté špičky topánok 

sukne v dĺžke tesne nad kolená

elegantné klobúky

pančuchy, či pančuchy v spreji

upravené, ideálne zopnuté vlasy

Zabudnite na:

tielka, minusukne, šaty na ramienka, odhalené podpazušie, či brucho

metalické sandále a žabky

priehladné materiály

plážové klobúky a slamené kabelky

dovolenkovú a farebnú bižutériu

Zatiaľ žiadne produkty.

Sezóna jarných plášťov

Tmavomodrý plášť CATALINA svojím minimalistickým, a zároveň sofistikovaným prevedením je prvkom, ktorý definuje vyberaný vkus svojej majiteľky na najvyššiu možnú úroveň. Nezáleží na akú príležitosť plášť zvolíte, či aký look s ním zastrešíte - výsledný efekt bude jednoducho geniálny.

,,Zimný kabát som vymenila za ľahký tmavomodrý plášť, ako inak zo slovenskej značky @ozetaofficial. Má skvelý a nadčasový strih na uväzovanie a využijete ho do elegantných aj športových outfitov. ''

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Tvídové sako

Tvídové sako v "Chanel" štýle so saténovým lemovaním a kovovými gombíkmi je ikonickým odevom, ktorý stále získáva na obľúbenosti vďaka svojej univerzálnosti. Okrem klasického stylingu s úzkou kratšou sukňou, doplnený bielou blúzkou alebo čiernym topom ho využijete aj k džinsam, tričku a teniskám.

,,Ak hľadáte kvalitný, slovenský design, kabáty z vlny a kašmíru, či kvalitne strihané saká naozaj neváhajte. My celá rodina nosíme ich kabáty a sú dokonalé.''

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Mohérový kabát farby "downtown brown"

Kabát v kľúčovej farbe tejto sezóny - šálová klopa a predĺžená dĺžka plášťa vytvárajú štíhlu ženskú siluetu, mohérové vlákno dodáva nadýchaný objem a luxusný vzhľad. 

 ,,Ak stále hľadáte dokonalý kabát, určite neobíďte slovenskú značku OZETA. Majú kvalitné prírodné materiály, prepracované strihy a v ponuke nájdete aj väčšie veľkosti. Každá si tam príde na to “svoje”. ‘’

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Zavinovací čierny kabát so saténovou klopou

Tento kabát je dôkazom maximálnej štýlovosti zimnej kolekcie OZETA. Kabát, ktorý si vybrala FashionSpy je zložený z 80% vlny a 20% kašmíru, čo znamená, źe je hrejivý i pri nižšej gramáži tkaniny. Má ľahko oversized strih, čo znamená, že so zimným vrstvením môžete experimentovať. Saténové klopy zabezpečujú vhodnosť aj na večerné udalosti, čím máte otvorenú maximálnu škálu variability všetkých preferovaných štýlov.

,,Milujem univerzálne kúsky, ktoré nemajú vek a vyzerajú vždy dobre.'' 

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Sofistikovaný basic

Viete prečo sú basic kúsky najlepšími základmi šatníka? Môžete ich ľubovoľne a jednoducho kombinovať! Takýmto kúskom je aj naša ľahká zvinovacia sukňa s volánom z viskózového materiálu s večne aktuálnym vzorom bodky. 

Nechajte sa inšpirovať variabilitou stylingov od FashionSpy. Ležérny vzhľad s teniskami a bielym topom, alebo elegantná verzia doplnená čiernou? Ktorá kombinácia looku sa páči viac vám?

Zatiaľ žiadne produkty.

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Osvedčená klasika, ktorá umožňuje nekonečný počet alternatív pre dámy na využitie je "Chanel kostým". Čierno-biela farebnosť tvídového materiálu Vám ponúka mnohé možnosti stylingov - v elegantnej kombinácii so sukňou na pracovné schôdzky, s džínsami, bielym tričkom a teniskami na sobotné odpoludnie.

,,Made in SVK. Tradičná značka @ozetaofficial šije okrem krásnych a kvalitných kabátov aj pekné saká a košele. Čo poviete na túto tweedovú nádheru?''

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Dvojradový bestsselerový kabát

Vlnený kabát farby Camel je nadčasovým kúskom, do ktorého sa vyplatí investovať. Vďaka kombinácii s čiernymi úpletovými šatami a hodvábnou šatkou s aktuálnym zvieracím vzorom podčiarknete celkový ženský vzhľad looku.

,,Tento kabát obsahuje až 70% vlny, 10% kašmíru a má skvelý strih. Je univerzálny, nadčasový a fakt teplý. Okrem kabátu mám od nich aj šatku zo 100% hodvábu a tieto čierne šaty. Neporovnávajte viac túto značku s retazcami, je úplne inde a kvalitou spracovania patrí k špicke.''

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

NADČASOVÝ LUXUS

Dámsky vlnený kabát s odnímateľným golierom z pravej kožušiny je najluxusnejším kabátom našich kolekcii. Jednoradový kabát čiernej farby s elegantnou 3/4 dĺžkou je zhotovený z mäkkej vlnenej tkaniny, ktorá napriek svojej hrúbke krásne splýva a necháva vyniknúť ženskú siluetu. Vďaka možnosti odňatia kožušiny viete tento kabát využiť na mnohé príležitosti.

,,Ideálny kabát je vždy taký, ktorý sa Vám neopozerá, je nadčasového strihu, neutrálnej farby a bez vzorov. Pre mňa je najuniverzálnejší čierny a tento z @ozetaofficial má navyše aj kožušinu, ktorá je odnímateľná. Tak čo je krajší s alebo bez kožušiny!?‘‘

FashionSpy

Zatiaľ žiadne produkty.

Zatiaľ žiadne produkty.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY