iversanns / Ivana Gáborík


Ivana Gáborík je právom považovaná za jednu z najkrajších žien v našom šoubiznise. Celý život sa venovala spoločenským tancom a vďaka televíznej tanečnej súťaži sa stala napokon známa na celom Slovensku. Ivana Gáborík, predtým Surovcová, je manželkou jedného z našich najúspešnejších hokejistov od júla roku 2017, no pár tvoria už desať rokov. 

Charizmatická blond mamička je zároveň známa milovníčka zdravého životného štýlu. S prídavkom jej vycibreného módneho vkusu je opodstatnene vzorom pre mnoho žien. 

Veľmi nás teší spolupráca s touto krásnou a sympatickou ikonickou dámou, pre ktorú je kvalita a úroveň propagovaných značiek nesmierne dôležitá.

Overal, módny hit tohto leta

Overal z pohodlnej viskózovej tkaniny v rafinovonamom strihovom prevedení vám umožní prežiť svoj deň naplno, bez akýchkoľvek limitov. Overal má nastaviteľné ramienka a bočné vrecká - dokonalý soločník pre letné dni.

,,  Overal buď miluješ alebo ešte len začneš.
Tento pohodlný kúsok z dielne Ozeta je vďaka svojmu rafinovanému strihu a vzdušnému materiálu predurčený k tomu, že v ňom strávim ešte veľa letných dní. ’’

Ivana Gáborík

Kostým, ktorý vás bude charakterizovať

Luxusný look z francúzskej Riviéri či jemný romantický vzhľad? Vďaka ponuke kostýmov OZETA jar/leto 2023 môžete svoju osobnosť vyjadriť naplno.

Ľanový kostým s výraznými modro-bielymi zvislými pruhmi pôsobí fascinujúco elegantne vo všetkých štýloch prevedenia. Tento trend si vyžaruje bezstarostnú ľahkosť a zároveň pôsobí dosť expresívne.

Mäkký pastelový ružový odtieň sa naplno dostáva do popredia. Jemnosť tejto farby dokonale dopĺňa minimalistické strihové riešenie kostýmu so špeciálnym vypracovaním príklopiek vreciek. Kostým je doplnený zlatými zdobenými gombíkmi.

Pastelová modrá na dvojradovovom kostýme

Pokiaľ ste nadšenkyňou kostýmov tak ako Ivana, máme pre vás špeciálny tip -  tento dvojradový kostým s ozdobnými kovovými gombíkmi vám prinesie skutočné vizuálne potešenie. Doplňte svoj look s hodvábnou blúzkou. Hodváb je neuveriteľne univerzálny a každý odev premení na niečo výnimočné.

Užite si chladné dni vďaka kabátom OZETA naplno

Pretrvávajúca zima je vítanou príležitosťou pre dostatočné využitie najobľúbenejších produktov kolekcii OZETA – vlnených kabátov z vlastných liniek v Topoľčanoch. Dámsky zavinovací kabát CLAIRE má netradičné lemovanie v kontrastnej čiernej farbe, ktoré dopĺňa opasok a lišty na vreckách na čierno -bielej tkanine so vzorom rybej kosti. Originálne strihové prevedenie vám spolu s vysokým podielom vlny prinesie príjemné zahriatie a rafinovaný vzhľad, ktorý je zároveň univerzálny pre kombináciu s ľubovoľnými produktami, z ktorých outfit bude pozostávať.

Ikonický dezén pre elegantný aj ležérny look

Klasické káro je stálicou celé desaťročia. Dokonale hrejivý kabát luxusnej vlnenej tkaniny v univerzálnom modely nadčasového plášťa si zvolia pre chladnejšie dni aj Ivana.

Neutrálna rafinovanosť

Dámsky kabát neutrálnej farby môžete kombinovať s akýmkoľvek outfitom, no obzvlášť dobre vyniká v elegantných lookoch. Vzor rybej kosti na minimalistickom plášti je tvorený len 3D štruktúrou v jednej farbe. 

,, Stačí pár kvalitných kúskov, ktoré spolu dokonale ladia. Pre mňa tieto atribúty kvalitných materiálov, precízneho spracovania a nadčasového dizajnu zosobňuje slovenská značka OZETA.’’

Ivana Gáborík

Neutrálna rafinovanosť

DIZAJNÉRSKA POTLAČ OZETA

Tento kúsok vznikl pre všetky zákazníčky, ktoré majú v sebe kus hravého dievčaťa a milujú odľahčené outfity. Vďaka kombinácii s potlačeným tričkom sa nemusíte vzdávať svojej elegancie, a zároveň bude váš look pôsobiť sviežo a uvoľnene. Prečítajte si viac v našom blogu, ktorý predstavuje ďalšiu úspešnú spoluprácu s mladou slovenskou umelkyňou.

,,Ked sa spoji sikovna fashion ilustratorka a kvalitna vyroba vznikne majstrovske dielo.????
Presne taka je novinka od @ozetaofficial tricko s ilustraciou od @danyelaart.''

Ivana Gáborík

Zatiaľ žiadne produkty.

Hodvábne šaty košeľového strihu

Jar je pre Ivanku obľúbeným ročným obdobím aj vďaka kvetom ktoré sú všade, kam sa pozriete.

Z kolekcie OZETA neodolala šatám, ktoré sú ušité zo 100% hodvábu, vďaka čomu sú ľahké a príjemné na nosenie. Strihovo zalichotia takmer každému typu postavy. A do slnečných dní, ktoré nás čakajú, sú ideálne.

Zatiaľ žiadne produkty.

Olivový vodoodpudivý dámsky plášť

Obľúbenou jarnou novinkou dámskej kolekcie je dámsky plášť CHARLIE v olivovej farbe v zavinovacom strihovom prevedení s raglánovými rukávmi. 

Nechajte sa inšpirovať @ivana : ,,Ak hľadáte kvalitný slovenský plášť, ktorý je na prechodné jarné obdobie, tak tu mám pre vás jeden tip od @ozeta. Je navyše s vodoodpudivou úpravou. Ja som sa v ňom cítila ako kráľovná a veľmi ma zaujala podšívka vo výraznej zelenej farbe. Dodá stylingu celkové osvieženie.‘‘

Čierne šaty s odopínacím golierom

Do našej úspešnej dámskej kolekcie sme doplnili niekoľko výnimočných produktov. Objavte napríklad tieto čierne šaty s odopínacím golierom, alebo nový vlnený kabát so šálovou fazónou, ktoré budú zaručene kvalitným základom vášho šatníka,

Pôsobivá, elegantná a hlavne nadčasová - tak vidí Ivana Gaborik čierno-bielu klasiku, ktorá ju nesklame a nikdy neomrzí.

Zatiaľ žiadne produkty.

,,Pánsky štýl už dávno nie je len čisto mužskou výsadou. 

Smoking v dámskom prevedení bude jedinečným a nadčasovým kúskom vášho šatníka. 

V minulosti sa stal symbolom ženskej emancipácie a sily. Dnes mu výrazným rúžom a vysokými podpätkami dodáte rafinovanosť, podčiarknete ženskosť a zdravé sebavedomie každej jednej z nás.''

Ivana Gáborík

,,Tak, jeseň sa už definitívne prihlásila o slovo! Letné outfity sa nedobrovoľne presunuli do zadnej časti našich skríň. Ja ale navrhujem, vykročme aj do tohto ročného obdobia so štýlom! Vďaka aktuálnej kolekcií OZETA sa to určite podarí každej z nás. 
Môj výber padol ručne na plisovanú sukňu, ktorú som doplnila smotanovým rolákom. V kombinácii s vlneným kabátom s prímesou kašmíru a hodvábnou šatkou sa stanete trendy a neprehliadnuteľnou.
@ozetaofficial je firma s 80. ročnou tradíciou. Za cieľ si okrem kvalitnej a nadčasovej módy kladie aj udržanie tradície krajčírskeho remesla na Slovensku. A to je zámer, ktorý veľmi rada podporím.''


⠀Ivana Gáborík

Zatiaľ žiadne produkty.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY