Kolekcia jeseň/zima 2018


Naša najnovšia kolekcia jeseň/zima 2018 má v sebe stále všetko, čo je pre našu značku OZETA za celú dobu existencie tak typické – nadčasovosť, kvalitné materiály a nekompromisná elegancia. No predsa je tento rok niečo inak.

Po tom, čo sme si však sadli za jeden stôl s Marekom Hamšíkom a pripravili s ním limitovanú edíciu jeho vlastného obleku, dostali sme možnosť vnímať pánsku módu z úplne novej perspektívy. Marek je muž s citom pre módu a vyberaným vkusom, čo sa na našej kolekcii zákonite muselo prejaviť.

 

Elegantné chladné farby

Celej kolekcii jeseň/zima 2018 prirodzene dominujú typické zimné farby, prevažujú najmä odtiene tmavomodrej a šedej. Aby sme ale kolekcii dodali ten správny šmrnc, nájdete v nej aj prvky vo farbách camel, baklažán či olivovej.

 

Kolekcia v dvoch slovách – Šport a minimalizmus 

Ak niečo vystihuje našu tohtoročnú kolekciu, tak sú to práve tieto dve slová. Športový duch, ktorý k nám Marek priniesol, sme pretavili do viacerých prvkov. Na separátnych sakách a kabátoch tak nájdete odnímateľné nylonové vsadky s kapucňou. V kolekcii nájdete aj viacero kratších mestských športových zvrchníkov, kde sme extra pozornosť venovali výberu naozaj funkčných materiálov. Pozornému oku neuniknú ani detaily zo semišu.

Druhý rozmer našej kolekcie je minimalistický. V našej ponuke nájdete niekoľko krásnych mestských kabátov, ktoré sa okrem čistého dizajnu vyznačujú moderným, zoštíhleným strihom. Samozrejmosťou je široká ponuka oblekov a separátnych sák. 

Obleky z tejto kolekcie sú z česanej vlny s prímesou elastanu, pri separátnych sakách sme jemne zaexperimentovali s tkaninami, takže vás možno prekvapí ich zaujímavá, nepravidelná štruktúra. 

 

Samozrejmosťou sú vkusné minimalistické svetre z merino vlny, perfektne pripravený smoking na plesovú sezónu či košele z bavlny. Svoj outfit môžete tiež oživiť tradične hodvábnymi kravatami, ktoré sme tento rok doplnili aj súčasným hitom – pletenými kravatami. 

Pozrite si LOOKBOOK

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY