made of leather: Koža v najvyššej kvalite


V kolekcii jeseň / zima 2022 sme znovu rozšírili ponuku luxusnej kolekcie kožených doplnkov, kde sme sa spojili so špecialistami vo svojich oboroch, aby sme priniesli našim zákazníkom tú najvyššiu kvalitu. 

KOLEKCIA DÁMSKYCH OPASKOV

Rada dámskych kožených opaskov pre naše zákazníčky  bola vytvorená s ohľadom na možnosť širokého využitia. Opasky vznikli v spolupráci so špecializovaným talianskym výrobcom, ktorý nám priniesol kombináciu spracovania 100% kože a vlastných patentovaných praciek, vďaka čomu sú dámske opasky našej kolekcie výnimočné a nenapodobiteľné. Sú vhodnéna množstvo stylingov – napríklad na šaty, do nohavíc, kardiganu, či dokonca pre progresívnejší styling ako originálne doplnenie kabátu. Veľkosť je ideálne zvoliť podľa obvodu vášho pásu, s ohľadom na to, akým spôsobom budete opasok najviac využívať.

Dámske opasky, ktoré sú zaručene neprehliadnuteľné

KOLEKCIA PÁNSKYCH OPASKOV

Pánske opasky sú neodlučiteľnou súčasťou pánskeho stylingu a tým aj našich kolekcii. Kolekciu pánskych opaskov sa snažíme v spolupráci s našim slovenským dodávateľom pravidelne aktualizovať podľa potrieb našich zákazníkov. V pánskom stylingu bez výrazných zmien je vždy v popredí kombinácia rovnakého odtieňu kože opasku s topánkami. Pre formálne outfity voľte vždy otvorenú pracku a užšiu šírku. Plné pracky patria zásadne do casual stylingu. 

V kolekcii OZETA nájdete široké zastúpenie rôznych typov opaskov prislúchajúcim k vhodnému doplneniu vášho outfitu.

DÁMSKE KOŽENÉ RUKAVICE

Materiál na výrobu rukavíc sa používa najmä jahňacina a kozľacina, ktorá je farbená do rôznych odtieňov. Koža je lokálnou surovinou priamo z Čiech. Každá rukavica má jedinečný vzhľad vďaka štruktúre koži. Pre dokonalé prevedenie sa používa futro zo 70% vlny. Stále ide o ručnú výrobu, ktorá simuluje AMF prešitie za pomoci strojov. Prevedenie rukavíc je buď s externým prešitím, alebo skrytým, kedy má rukavica vysoko elegantný vzhľad. 

Túto sezónu sa môžete tešiť aj na vysoké kožené rukavice v čiernej farbe.

V našej stálej ponuke nájdete aj kolekciu dámskych kabeliek. Tašky sú spracované z kvalitnej talianskej kože čo však samo o sebe nezabezpečí kvalitný výrobok. Ten je doplnený excelentným prešitím, tvarom tašky  a vhodným „ hardware“ , ktorý dotvorí celkový výraz tašky. Nepochybne dotyk talianskej elegancie je cítiť z každého prepracovaného detailu. 

V našej ponuke pre dámy nájdete shoulder bag / s odopínaním popruhom, kedy sa môže kabelka využiť tiež ako elegantná listová verzia do ruky / vo farebných prevedeniach čierna, balsamico, camel, červená.

Kolekcia dámskych kabeliek

V ponuke pánskych kožených doplnkov sme stavili na atribúty absolútnej nadčasovosti a univerzálnosti. Voľba pôvodu našich dodávateľov korešpondovala s hodnotami značky OZETA, a tak vznikla spolupráca s overeným a kvalifikovaným talianskym dodávateľom. 

KOLEKCIA PÁNSKYCH TAŠIEK

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY