nature blow: Závan prírodnej inšpirácie


Objevte kouzlo přírodních surovin, které díky čerstvému opracování získávají nový rozměr kombinací a prolínání různých odstínů přírodních barev. Ostaňte myšlienkami v prírode i v každodennom mestskom živote. Prírodná móda má mnoho spoločného s minimalizmom vďaka rezonujúcej myšlienke udržateľnosti. Buďte sami sebou - prirodzenosť znamená tiež neskrývanie a podčiarkuje vašu osobnosť.

Objavujte prírodné zdroje farieb ako je kamenná sivá, buková hnedá či ebenová čierna. Nič prirodzenejšie nejestvuje. Tieto farby vynikajú obzvlášť dobre na materiáloch ako je vlna, kašmír, či alpaka.

Neutrálne tóny v originálnych prevedeniach

Svetlé prírodné farby, akou je napríklad krémová alebo svetlá béžová, nechávajú dokonale vyniknúť štruktúry prírodných tkanín. V kombinácii s minimalistickým, no originálnym strihovým prevedením vzniká skutočne jedinečný výsledok. 

Krása trendu prírodnej módy spočíva v tom, že sa nikdy neopozerá. Napríklad plášť neutrálnej farby môžete kombinovať s akýmkoľvek outfitom. Vzor rybej kosti na minimalistickom plášti je tvorený len 3D štruktúrou v jednej farbe.

Produkty v neutrálnych prírodných tónoch:

Nekonečná škála sivých tónov

Odtiene sivej sú nekončiacim zdrojom rôznorodých kombinácii. Či preferujete casual štýl, alebo eleganciu, táto farba si od svojich najsvetlejších až po tie najtemnejšie nuansy nájde zaručene uplatnenie v každom šatníku. 

Dôkazom toho je napríklad minimalistický zimný pánsky plášť veľkorysého geometrického strihu. Okrem moderného vzhľadu oceníte jeho pohodlnosť a komfort pri nosení. Alebo netradičná klasika pre dámy - obľúbený vzor v progresívnom strihovom prevedení. Ak nosíte elegantné prvky do práce, ale hľadáte niečo nové, tento kostým je práve pre vás. Okrem skrátených nohavíc ku kolenám, máme v ponuke aj verziu cigaretových nohavíc klasickej dĺžky.

Produkty v sivých tónoch, s ktrými sa vám otvárajú nespočetné stylingové možnosti:

Vkusná čierna extravagancia

Čierna farba je v móde dokonalým základom pre nápadité prvky s jemnou dávkou extravagancie, ktoré pôsobia luxusne a maximálne šik. Čo tak ležérna verzia kostýmu s vaflovou 3D optikou, kde sako nahradíme týmto jedinečným typom bundy? Spolu či zvlášť – tento komplet vám otvára množstvo stylingových variácii.

Alebo skúste základné šaty z jednolícneho úpletu doplniť opaskom... Velúrový opasok s dlhými strapcami si zamilujú všetky milovníčky extravagancie. Ozvláštnite si ľubovoľný outfit prvkom, ktorý bude definovať váš jedinečný štýl!

Nápadité produkty v čiernej farbe:

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY