Obleky jar/leto 2022


Oblek bude vždy základnou súčasťou spoločenských udalostí. I keď by sme za uplynulé obdobie mylne mohli nadobudnúť pocit, že je tomu inak. V oblasti trendov sa oblek vyvíja tak, aby vyhovoval neustále meniacemu sa životnému štýlu majiteľov. Zohľadnenie aktuálnych trendov vs. myšlienky nadčasovosti prináša farebnú paletu jemných sivých odtieňov a explóziu tých najjasnejších modrých farieb.

Kolekcia je navrhnutá s ohľadom na praktické potreby moderného muža, zároveň vnáša radosť a pohodlie do elegantného a sofistikovaného obliekania. Nové tvary inšpirujú k uvoľnenému prístupu k životu, ktorý je pretkaný ocenením remeselnej zručnosti a jemnej kvality krajčírstva, na ktorých je postavené dedičstvo OZETA.

Univerzálny základ

Šedé a prírodné tóny sú módnym útočiskom pokoja uprostred výrazných trendových farieb a veľkolepých vzorov. Sú dokonalým základom pre všetky štýly. Vyzerajú sviežo a uvoľnene a dajú sa použiť rôznymi spôsobmi, či už tón v tóne, alebo ako základ pre kombinácie s mnohými farbami.

Doplňte svoj oblek vestou vďaka čomu posuniete úroveň dvojdielneho obleku ešte o kúsok vyššie. Obleková rada Mix & Match umožňuje kombináciu rôznych veľkostí saka, nohavíc a viest z rovnakého materiálu a farebného prevedenia.

Inšpirujúca modrá

Klasika sa ukazuje z nových, fascinujúcich strán! Modrá znamená jednoduchú, nadčasovú eleganciu, ale aj hlbokú, tajomnú krásu – tú zabezpečuje všestranná paleta fascinujúcich tónov, od atlantickej po kráľovskú modrú, od pastelových odtieňov až po výraznú indigovú. Niet divu, že modrá je jednou z najobľúbenejších módnych farieb tejto sezóny!

Prevedenie v modrej štruktúre je z kvalitnej 100% vlnenej tkaniny od talianskeho výrobcu Marzotto. Vlna je mimoriadna surovina s najlepšími prírodnými vlastnosťami, ako sú mäkkosť, tepelná izolácia a priedušnosť. Zloženie podšívky saka tvorí 100 % viskóza.

Šedá na každý deň

Šedá je univerzálnym géniom. Neskutočne ležérna, nadčasová, elegantná. Od biznisu až po voľný čas. Táto farba s množstvom odtieňov má v sebe všetko, no v kombinácii s károm ešte o kúsok viac! Najmä výrazné okenné káro je v lete obľúbené a vnáša šmrnc aj do jednoduchých outfitov.

Bielo-sivá farba tkanina s násobeným výrazným okenným károm zo 100% vlny SUPER 100'S od talianskeho výrobcu MARZOTTO ponúkaja nevšedné, no ľahko kombinovateľné doplnenie základnej škály sivých, či modrých pracovných oblekov.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY