WILLIAM & DELVIN


Denim je neoddeliteľnou súčasťou voľnočasových šatníkov bez ohľadu na vek a preferovaný štýl svojho majiteľa už po celé desaťročia od svojho vzniku a následného uvedenia na prvých módnych prehliadkach. Každou sezónou získava na svojej popularite a jar/leto 2023 tomu nie je inak. Denim môžete dnes postrehnúť v rôznych strihových a produktových pánskych i dámskych prevedeniach. Pokiaľ ste fanúšikmi nadčasových produktov, ktoré nepodliehajú módnym trendom stavte na nadčasový klasický dizajn vysokokvalitných značkových riflí, ktoré vám zabezpečia aktuálny vzhľad a zároveň trvácny ľahko kombinovateľný kúsok, ktorý využijete neobmedzený počet sezón. 


Slovenský dizajn pod záštitou OZETA

Podkolekcia rifieľ WILLIAM & DELVIN, ktorú pravidelne nájdete v OZETA je tradičná česká značka špecializovaná na rifľovinu / denim. WILLIAM & DELVIN bol pôvodne založený ako vlastná značka OP Prostějov v roku 1996 , ktorý mal dlhoročné skúsenosti s výrobou riflí značky HIS so svojou unikátnou patentovanou technológiou ich vyrábali vo svojom závode v Uherskom Hradišti. 

Pánske rifle WILLIAM & DELVIN

Kvalita, trvácnosť a nadčasovosť

Veríme, že kvalitné produkty a textílie vznikajú v tradičných firmách s bohatými skúsenosťami vo svojom obore. Preto nás nesmierne teší, že značku WILLIAM & DELVIN sa nám podarilo uchovať pod záštitou značky OZETA. Súbežne s našimi kolekciami jar/leto a jeseň/zima tak pravidelne 2 krát ročne pripravujeme aj personalizovanú kolekciu riflí. V ponuke je zároveň NOOS (Never out of stock) program v maximálne nadčasovom prevedení v čiernom a tmavomodrom odtieni. Rifle WILLIAM & DELVIN nám dodáva firma v Brémach v Nemecku. Kvalitný  bavlnený denim s malou prímesou elastanu, zabezpečuje väčšie pohodlie pri nosení počas celého dňa.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY