OZETA podporuje futbalovú školu Mareka Hamšíka!


Hoci bude Marek Hamšík ešte niekoľko rokov brázdiť futbalové trávniky, je už dnes považovaný za futbalovú legendu a nikto zrejme nebude namietať nič voči tvrdeniu, že je možné ho označiť za najlepšieho futbalistu Slovenska v ére samostatnosti. Preto nám bolo obrovskou cťou, keď si s nami Marek podal ruku a pustil sa s nami do práce na limitovanej edícii jeho vlastného obleku pod značkou OZETA.

To, čo sa nám podarilo, prekonalo všetky očakávania.

Výnimočnosť Mareka Hamšíka však nespočíva len v tom, čo dokázal v drese talianskeho Neapola či slovenskej reprezentácie. Čo nám na ňom od začiatku mimoriadne imponovalo a čo nám dokázal aj pri osobnom stretnutí, bola práve jeho skromná osobnosť a výnimočný charakter. 

Marek skutočne nikdy nezabudol na to, odkiaľ pochádza a sám akoby cítil záväzok vrátiť futbalu to, čo mu tento krásny šport dal. Výsledkom toho je jeho angažovanie sa vo výchove “budúcich Hamšíkov” a to v jeho vlastnej škole s príznačným názvom JUPIE futbalová škola Mareka Hamšíka.

Že majú talentovaní chlapci z tejto školy dobrý vzor, o tom zrejme nemusí byť reč. Ukážte nám futbalistu, ktorého nebude motivovať prítomnosť Mareka Hamšíka na trávniku. Možno aj to je jedno z tajomstiev úspechu tejto akadémie, ktorá každoročne zásobuje skvelými hráčmi aj naše mládežnícke reprezentácie a prvoligové kluby. To všetko potichu, poctivou každodennou prácou bez veľkých rečí. Tak, ako to máme radi.

Keďže v tom, čo sa v JUPIE robí, my v OZETE vidíme obrovský zmysel, rozhodli sme sa tento výnimočný projekt sami finančne podporiť. Považujeme za mimoriadne dôležité, aby mali všetky deti rovnakú štartovaciu čiaru a ak môžme prispieť k tomu, aby raz po našich futbalových trávnikoch behali také osobnosti, akou je Marek Hamšík, nie je to pre nás otázka. 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY