Ozeta x Marek Hamšík


Jedinečnosť muža sa však neskrýva len v jeho úspechoch, ale najmä v jeho charaktere. V osobe Mareka Hamšíka sme našli oboje - jeho veľkosť len podčiarkuje fakt, že aj cez mnohé úspechy, ktoré so svojej obdivuhodnej kariére dosiahol, zostal dodnes tým skromným chlapcom z Banskej Bystrice.

Preto bolo pre nás spojenie značky s jeho menom tou najprirodzenejšou možnou cestou.

HODNOTY LEGIEND

Pri tvorbe nášho oblečenia sa sústredíme na jeho sofistikovanosť a eleganciu, neustále tvrdo pracujeme na tom, aby sme vám priniesli čo najlepší výsledok a profesionalita je niečo, na čom celý náš úspech staviame.

To sú všetko hodnoty, ktoré platia aj pre veľké mená futbalového sveta. A Marek je toho najlepším príkladom. 

Talent vám dá pri šprinte 10 metrov náskok, no nezaručí vám, že na konci zvíťazíte. Tak, ako by Marekovi nestačil len talent na to, aby prekonal v Neapole rekord Diega Maradonu. Chcelo to niečo viac a Marek Hamšík je futbalista, ktorý bol vždy ochotný spraviť ten povestný “jeden krok navyše”.

Futbal a elegancia ruka v ruke

Marek Hamšík patrí medzi skupinu futbalistov, ktorá si je veľmi dobre vedomá toho, že ich oblečenie je ako odkaz, ktorý o sebe predávajú svetu. Aj preto je Marek známy svojim jemne extravagantným, no stále veľmi sofistikovaným a nadčasovým štýlom.

Samotný oblek je vlnený, 96% vlny dopĺňa 4% elastan pre lepšiu voľnosť v pohybe. K saku si môžete vybrať jeden z dvoch strihov nohavíc - tradičný alebo kratší, ktorý má Marek v mimoriadnej obľube. 

K obleku sme pripravili aj exkluzívnu sadu doplnkov s futbalovou tématikou. Fusakle, manžetové gombíky, hodvábne kravaty a vreckovky, to všetko s jemnými futbalovými vzormi, pričom sme kládli dôraz na to, aby sme tým nijak neuškodili elegancii celého obleku.

LIMITOVANÁ EDÍCIA

Hráči ako Marek Hamšík sa nerodia každý deň a o Slovensku to platí niekoľkonásobne. Aj preto prinášame oblek, ktorý sme v spolupráci v Marekom vytvorili, vo veľmi limitovanom množstve - len 150 kusov.

Marek nie je hocikto a jeho oblek je preto určený pre mužov, ktorí sa rovnako necítia byť “ako hocikto” a denne tvrdo pracujú na tom, aby to svetu dokázali činmi. Mimochodom, ak sa stanete jedným z prvých 100 majiteľov tohoto obleku, dostanete od Mareka aj podpísanú futbalovú loptu!

Zatiaľ žiadne produkty.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY