Peter Marcin


Komik, herec, moderátor, režisér aj spevák, to sú len niektoré z prívlastkov, ktoré možno priradiť Petrovi Marcinovi. Tento muž, ktorý nás baví prostredníctvom televíznych obrazoviek už dlhé roky, je však aj elegantným džentlmenom s vycibreným vkusom, čo pravidelne dokazuje vo svojej talkshow Neskoro večer. Že ste si všimli, ako mu to v obleku sekne? To nás teší, keďže ho obliekame práve my!

27.4. 

Tmavomodré obleky v sebe majú niečo, čo dodáva ich nositeľovi silu a charizmu. V hokejovom zápase proti Mirovi Šatanovi síce Petrovi Marcinovi nepomohol, no vďaka hladkej štruktúre vyzeral počas celého večera naozaj šik a výrazný podiel vlny sa postaral o komfort aj počas "športového" výkonu.

Oblečte sa ako Peter

6.4. 

Na tento večer si Peter vzal tmavomodré sako z kvalitnej vlny, s elegantným "neviditeľným" vzorom z jemného pepita. My sme hneď vedeli, že to je dobrá voľba. Až Peter Marcin nám však ukázal ďalší rozmer tohoto saka, o ktorom sme snáď dovtedy ani netušili - že nevyzerá fantasticky len v rámci obleku, ale aj v kombinácii s voľnočasovými džínsami. Čo vy na to?

Oblečte sa ako Peter

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY