Šaty ako oslava ženskosti


Šaty sú v lete nepostrádateľným a nekomplikovaným každodenným outfitom - chladivé, ľahké látky a farebné potlače sa postarajú o extra porciu dobrej nálady.

OZETA sa snaží prinášať kolekcie dostupné pre slovenské a české ženy a vyhovieť im potrebám – aj preto u nás nájdete širokú veľkostnú škálu od veľkosti 34 až po veľkosť 48.

Zavinovacie šaty a šaty s opaskom

Pohodlné, ženské a štýlové – šaty s opaskom alebo so zavinovacím vzhľadom sú sviežim tipom pre letnú sezónu. Myslíme si, že by ste mali mať aspoň jedny vo svojom šatníku, pretože tieto šaty sú vždy módnym trendom.

Styling tip: Dbajte na to, aby ste zavinovacie šaty naozaj uviazali na najužšom mieste. Využite potenciál a tvárnosť šiat naplno a nahraďte pôvodný opasok niektorým z kožených opaskov OZETA, ktoré reflektujú trendy sezónnej kolekcie.

Top šaty tohto strihu

PÚZDROVÉ ŠATY INAK

Elegantné a výrazné – tento typ šiat predstavuje klasickú módu a je obľúbenou voľbou na podujatiach s koktejlovým dress code. So správnymi doplnkami sú puzdrové šaty vhodné aj do kancelárie.

Styling tip: Puzdrové šaty skombinujte s vysokými opätkami na slávnostné príležitosti, akými sú svadba, krstiny alebo noblesná večera. S klasickými lodičkami a biznis taškou ste perfektne oblečená do kancelárie. S nízkymi topánkami alebo sandálmi na sa aj puzdrové šaty stávajú každodennoým univerzálnym prvkom.

TOP ŠATY TOHTO STRIHU

Zatiaľ žiadne produkty.

Maxi šaty

Ako už názov napovedá, maxi šaty sú charakteristické svojou dĺžkou. Lem ideálne siaha tesne nad členok.

Styling tip: Keďže maxi šaty takmer úplne zakrývajú spodnú polovicu tela, môžete navrchu ukázať trochu viac. Ak nosíte maxi šaty každý deň, a chcete aby boli viditeľne odlišné, pomôže si kvetovanými alebo farebnými potlačami a (ak je to možné) plochými sandálmi. S tenkým opaskom efektívne zvýrazníte svoju najužšiu časť.

TOP ŠATY TOHTO STRIHU

Zatiaľ žiadne produkty.

Šaty do A

Šaty áčkového strihu, ktoré už od 50. rokov 20. storočia zastávajú stále miesto na mólach i v šatníkoch bežných žien sú nadčasovo krásne. Absolútny lichotník pre každý typ ženskej postavy – strih prilieha k trupu a rozširuje sa od pása, línia A vykúzli krásny pás.

Styling tip: Tento typ je maximálne variabilný pre akýkoľvek styling - s teniskami a džínsovou bundou sa šaty premenia na ležérny každodenný outfit. Línia A s elegantným dezénom je tiež ideálna na večernú udalosť v kombinácii s vysokými opätkami a kabelkou do ruky. Do kancelárie viete šaty využiť s mokasínkami, či verziou balerín so špicom.

TOP ŠATY TOHTO STRIHU

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY