Sezóna letných šiat prichádza!


Nekomplikované šaty kolekcie jar/leto 2023 ukrývajú odkaz kvality materiálu, strihu a dokonalého spracovania krajčírskej značky s mnohoročnou tradíciou. Chladivé ľahké látky a farebné potlače sa postarajú o extra porciu dobrej nálady.

OZETA sa snaží prinášať kolekcie dostupné pre slovenské a české ženy a vyhovieť im potrebám – aj preto u nás nájdete širokú veľkostnú škálu od veľkosti 34 až po veľkosť 48.

Osviežujúca ľahkosť kvetov

Nové pastelové odtiene od svetlej ružovej až po jemnú mentolovú sú nápadité a zároveň mäkké farby, ktoré nás túto sezónu zaručenie naladia na jar. Tento strih ocenia všetky ženy, ktoré milujú originalitu a nekonečnosť v stylingových možnostiach. Pôsobia neuveriteľne elegantne, lichotia každej žene, najmä v letných mesiacoch, k slnkom opálenej pokožke.

Styling tip:  Uvoľnite svoju fantáziu a hrajte sa s farbami doplnkov. Akýkoľvek tropický odtieň, ktorý ponúka florálny print na šatách je vhodný a dotvorí svieži letný vzhľad. Pokiaľ šaty chcete využiť na formálnejšie príležitosti zvoľte metalické či nude odtiene, ktoré celkový look zjemnia. 

Viskózové šaty s florálnym dezénom

Košeľové šaty v atraktívnej midi dĺžke

Šaty v detailne prepracovanom strihovom prevedení košeľových šiat v atraktívnej midi dĺžke sú ideálnou voľbou, pokiaľ chcete svoj šatník doplniť neopozeranou, no zároveň ľahko kombinovateľnou a nadčasovou farbou. Najlepšia na týchto šatách je ich univerzálnosť, pretože sa dajú nosiť takmer na každú príležitosť.

Styling tip: Dbajte na to, aby ste zavinovacie šaty naozaj uviazali na najužšom mieste. Využite potenciál a tvárnosť šiat naplno a nahraďte pôvodný opasok niektorým z kožených opaskov OZETA, ktoré reflektujú trendy sezónnej kolekcie.

Pohodlné, ženské a štýlové šaty košeľového strihu

Strih lichotiaci každej ženskej postave

Tieto šaty vo vás prebudia sladké romantické dievča, ale aj rozhodnú ženu s osobitým štýlom. Nevšedný print kvetov v atraktívnom ženskom strihovom prevedení, dĺžka ku kolenám, nakladané vrecká a nápaditý atypický štvorcový výstrih spájajú hneď niekoľko atribútov, ktoré sú horúcimi trendami pre nasledujúcu sezónu.

Styling tip: Puzdrové šaty skombinujte s vysokými opätkami na slávnostné príležitosti, akými sú svadba, krstiny alebo noblesná večera. S klasickými lodičkami a biznis taškou ste perfektne oblečená do kancelárie. S nízkymi topánkami alebo sandálmi na sa aj puzdrové šaty stávajú každodennoým univerzálnym prvkom.

Púzdrové šaty sezóny

Stvorené pre horúce letné dni

Špecifická ľanová optika je neodlúčiteľnou súčasťou letných kolekcii. Najkvalitnejším a najpohodlnejším ľanovým odevom zostávajú letné šaty. Sú ľahké a splývavé, vhodné na letné horúce dni či romantické večery sprevádzané západmi slnka a spevom vtákov. Monochromatické looky dodávajú letným kolekciám nový rozmer, keďže do popredia sa dostáva strih a materiál. 

Styling tip: Neutrálny vzhľad ľanových šiat dokonale dopĺňa akýkoľvek detail s tropickým vzorom. napr. hodvábna šatka vo vlasoch.

Ľanové šaty v aktuálnej midi dĺžke prinášajú maximálny pocit komfortu

Romantický vzhľad čipky

Tieto šaty sú ideálne na všetky letné výnimočné udalosti, ktoré sú s týmto obdobím spojené. Šaty v aktuálnej dĺžke okolo kolien ponúkame v elegantnom tmavomodrom prevedení a pre tie, ktoré chcú byť neprehliadnuteľnými, ponúkame verziu vo vínovej farbe.

Stiling tip: Pre príležitosti, ktoré sa konajú počas dňa zvoľte v doplnkoch mäkké prírodné odtiene pre dosiahnutie zjemnenia celkového vzhľadu. Počas business stretnutí, či večerených udalostí elegancia týchto šiat vynikne naplno v kombinácii s čiernymi doplnkami. 

Vždy aktuálna čipka

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY