OZETA spolu so SĽUKOM predstavuje limitovanú edíciu doplnkov


Je nám potešením predstaviť vám špeciálnu edíciu doplnkov. Vzor je inšpirovaný jedným z hlavných vizuálnych motívov legendárneho umeleckého súboru SĽUK. Kolekcia pozostáva z kravaty, motýlika, vreckovky a manžetových gombíkov. Doplnkami vyrobenými z prírodného hodvábu si budete môcť vkusne a kreatívne doplniť svoje outfity v dvoch farebných kombináciách.

Slogan kampane tejto špeciálnej edície „Tradičná značka pre moderných ľudí“, plne vystihuje spoluprácu oboch značiek. Tak ako my v OZETA prinášame moderné výrobky v tradičnom kvalitnom spracovaní, aj SĽUK reflektuje modernými choreografiami svojich vystúpení cennú tradíciu slovenského folklóru. Vo videu aj fotografiách kampane sa objavia sólisti umeleckého telesa SĽUK, ktorí tancujú v oblekoch a doplnkoch OZETA v kontraste s kolegami v klasických krojoch. 

TRADIČNÁ ZNAČKA PRE MODERNÝCH ĽUDÍ

Zatiaľ žiadne produkty.

Sme veľmi radi, že sme sa spojili práve so značkou SĽUK. Máme totiž spoločnú víziu, zachovanie tradícií, ktoré chceme ponúknuť dnešnému náročnému zákazníkovi. OZETA už 80 rokov udržiava na Slovensku kreatívny odevný priemysel tým, že šije kvalitnú módu. Umelecký súbor SĽUK oslávil 70 rokov, a takisto ako OZETA, chce priniesť folklórne tradície modernému človeku. Iba značky, ktoré sú nadčasové, dokážu prežiť niekoľko dekád a preto je to ideálna kombinácia.  

Zatiaľ žiadne produkty.

Kolekcia sa bude dať zatiaľ zakúpiť iba na našom novo spustenom eshope www.ozeta.sk od 14.4.2020, keďže kamenné predajne sú z dôvodu bezpečnostných opatrení do odvolania uzavreté. 

Eshop je dlho očakávaným krokom online predaja našich produktov OZETA, ktorý je v tejto situácii jedinou možnosťou objednania ponúkaného sortimentu z pohodlia domova až pred vaše dvere.  

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY