Aké chyby robíme v správaní na plese?


Ak je jedna vec, ktorou chcete na plesoch a iných black tie udalostiach vyniknúť, tak je to paradoxne práve znalosť hraníc týchto udalostí, nielen čo sa týka oblečenia, ale aj čo sa týka správania. V skutočnosti to nie je nič zložité, stači sa len vyhnúť niekoľkým najčastejším chýbam:

  1. Muži by mali byť aktívni a starať sa o to, aby sa dámy za žiadnych okolností nepohybovali na tanečnom parkete osamelé. Rovnako platí, že dáma by nemala ani vstupovať do sály bez doprovodu muža. Postarajte sa o to, samozrejme s náležitým rešpektom.
  2. Muž, ktorý odmieta tancovať, nemá na plese čo robiť. Verte nám, vždy je lepšie vyzerať ako snaživé drevo, než ako ofučanec pri stole.
  3. Akokoľvek vás vaša priateľka v nádherných šatách priťahuje, akékoľvek fyzické prejavy lásky si nechajte na doma.
  4. Alkohol prirodzene s mierou. Veríme, že poznáte svoje limity a urobte všetko pre to, aby ste ich na plese netestovali. Ak nie kvôli sebe, tak kvôli vašej dáme.
  5. Hoci zábava graduje a vy ste už pretancovali hodiny, smoking si za žiadnych okolností nevyzliekajte. Iste, nie je to úplne pohodlné, no isté udalosti si vyžadujú istú obetu.

Keď black tie, tak smoking

Tohtoročný model smokingu sme pripravili v kolekcii Mix & Match – to znamená, že vám výborne sadne aj bez ďalších úprav na mieru. Sako a nohavice je možné kombinovať z rôznych veľkostí. Smoking je ušitý z kvalitnej talianskej vlny, ktorá je ideálna na túto príležitosť, pretože vonku, v chlade príjemne hreje a zároveň voľne dýcha v interiéry.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY