Sweet Lady Lollipop/ Ivana Antal


Ivana Petrušková známa ako ,,Sweet Lady Lollipop‘‘ je úspešná fashion blogerka a prekladateľka pre Top fashion značky pre slovenský trh. Svojou kreativitou a originálnym vnímaním sveta a módy pravidelne prináša inšpiráciu ženám v mnohých oblastiach života.

Dokonalý trenchcoat

Tmavomodrý plášť CATALINA svojím minimalistickým, a zároveň sofistikovaným prevedením je prvkom, ktorý definuje vyberaný vkus svojej majiteľky na najvyššiu možnú úroveň. Nezáleží na akú príležitosť plášť zvolíte, či aký look s ním zastrešíte - výsledný efekt bude jednoducho geniálny. 

Svoj dokonalý trenchcoat našla u nás aj Ivana Antal. Prepracovaný do posledného detailu, z kvalitného materiálu a šitý tak, že ho môžete nosiť v akejkoľvek situácii i v akomkoľvek veku. Jej stylingové video ako ho kombinovať nájdete na Instagrame.

Zatiaľ žiadne produkty.

Šatka ako top

Pokiaľ si chcete dopriať skutočne tropický pocit, experimentujte! Naše luxusné hodvábne šatky môžete využiť aj ako letný top potlačený kyticou rozmanitých kvetov... Nechajte sa inšpirovať spôsobmi a návodmi viazania od Ivany Antal na Instagrame.

,,Stačí trochu fantázie a šatka sa premení na top raz-dva-tri! Spôsobov je mnoho, kreativite sa medze nekladú - pri viazaní sa môžete vyhrať so sponami, brošňami, náhrdelníkom či rôznymi šnúrkami a stuhami. Ja som si dnes vzala do parády hodvábnu šatku v zelenkavo-ružovej kombinácii z @ozetaofficial, pomohla si sponou do vlasov a šnúrkou do topánok a vznikli tri rôzne verzie viazania šatky na spôsob topu. V lete - obzvlášť na dovolenke - vám môže padnúť vhod! Ktorý by ste si vybrali?''

Zatiaľ žiadne produkty.

Zavinovacie šaty z kolekcie FLORAL

,,Dokonalé šaty na leto existujú! Sú ľahučké ako pierko, široko využiteľné na rôzne príležitosti a do rozličných stylingov a vyrobené na Slovensku. V aktuálnej kolekcii značky @ozetaofficial nájdete letné kimonové šaty, ktoré nebudete chcieť vyzliecť doma a ani na cestách. Môžete ich nosiť ako kimono v kombinácii s inými kúskami, pričom decentne prekryjú ramená a outfitu dodajú romantický nádych - ja som pod ne tento raz zvolila tzv. slip dress, ale výborne vyzerajú aj k bielemu topu a džínsovým šortkám, prípadne sa dajú využiť aj neskôr počas jesene k dlhým padavým nohaviciam. Klasické šatové prevedenie je za mňa absolútny favorit - viazanie si môžete prispôsobiť a šaty stiahnuť či povoliť podľa toho, akú časť nôh chcete/nechcete ukázať. Mašľa môže byť vpredu alebo vzadu či obviazaná okolo šiat nahrubo ako opasok v štýle klasického kimona. Šaty majú krásne jemné farby a vďaka doplnkom môžu pôsobiť rôzne - uvoľnene s teniskami alebo elegantným dojmom so sandálkami.’’

Sweet Lady Lollipop

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY