autumn frame: Skutočné vizuálne zahriatie


Keď sa lesy sfarbia, hmla zahalí náš obľúbený park do mystickej nálady, slnko len sem - tam vykukne spoza mraku a lístie sa jemne zosunie zo stromov - potom je čas je tu jeseň. Po lete sa tešíme na toto obdobie so všetkými jeho sviatkami, farebnými listami a slasťami, ktoré sezóna jeseň/zima prináša. Tešíme sa na prechádzky v šumiacom lístí, na pestrú prírodu a potom aj na teplý́ čaj v útulnom domove.

V trende farieb siahame štedro do regálu s korením, ktoré má čo ponúknuť nielen našim chuťovým pohárikom. Lahodné odtiene vám prinesú skutočné vizuálne zahriatie: sladký karamel, hrejivá škorica, či palivá čili. 

Doprajte pôžitok všetkým svojim zmyslom.

Hrejivá škorica a lahodný karamel

Hrejivá škorica - odtieň, okolo ktorého sa vznáša atmosféra exotiky. Jeho hĺbka nás magicky vtiahne a nepustí. Lahodný karamel - rozplýva sa v ústach, je sladký a maslový. Kto by mu odolal?

Tieto odtiene sú jedným z najhorúcejších trendov tejto sezóny - najlepšie samozrejme vyniknú na tkaninách z prírodných materiálov.

Produkty v najhorúcejších farbách sezóny:

Jesenná zelená

Keď teploty klesajú, príroda nám ukazuje nádhernú chladnú zeleň, ktorá prináša nádej do nášho každodenného života. Starostlivo rozdeľuje svoje farby počas celého roka a každá z nich nám ponúka výnimočný moment. 

Ušľachtilé tóny zelenej v kombinácii s čiernou strhnú každý pohľad. Vďaka originálnym kontrastom je aj chladná jeseň zrazu zábavná.

Produkty v ušľachtilých tónoch zelenej:

Pálivá čili

Opojná červená podnecuje predstavivosť, dodáva životu korenie. Pálivé chilli odtiene sú to pravé na nadchádzajúcu zimu a ich bohatý odtieň rozohreje aj mierne módne nadšenkyne.Trúfate si?

Obzvlášť príťažlivá je v celoplošnom vzhľade, ale poteší aj v miernych dávkach. 

Produkty, ktoré skutočne okorenia váš vzhľad:

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY