Univerzálny doplnok pre každú letnú dovolenku


Šatky posiate kyticami rozmanitých kvetov sú dokonalým doplnkom, ktorý dodá každému outfitu osobitý nádych a niečo, čo ho ozvláštni. Šatky tvoria trendy akcenty, či už ako farebná spleť, módny pútač pohľadov alebo dotvorenie celkového vzhľadu.

Objavte s nami potenciál stylingových možností, ktorý v sebe tento nádherný kus hodvábu skrýva. Tieto triky oceníte najmä pri minimalistickom balení na dovolenku, keď budete potrebovať ušetriť miesto v svojej príručnej batožine.

Pokiaľ si chcete v lete dopriať skutočne tropický pocit, experimentujte!

Originálny top s tropickým nádychom

Máte radi individualitu a osobný prístup, pokiaľ ide o módu? Potom sa vám tento trik bude páčiť – z dvoch šatiek a opasku sa dá v okamihu vytvoriť samostatný top. Nechajte sa inšpirovať spôsobmi a návodmi viazania od Ivany Antal na Instagrame, ktorá experimentovala s využitím našej hodvábnej šatky a vytvorila viacero možností využitia šatky ako topu. 

Všestranný módny doplnok

Vďaka tejto variácii získa celkový outfit nový výraz. Či už voľne uviazaná okolo bokov, alebo previazaná okolo hlavy ako originálne ozvláštnenie účesu - šatka ako doplnok pôsobí mladistvo a dodáva vám mimoriadne hravý a moderný akcent.

Zatiaľ žiadne produkty.

Pre svieže letné večery

Ochladilo sa počas romantickej prechádzky pri západe slnka? Tento štýl je modernou alternatívou k prechodnému saku. Extravagantné šatky v módnych farbách s neobvyklými potlačami sú v súčasnosti v kurze.

Štýlová kabelka na počkanie

Chýba vám večerná kabelka alebo menšia taška na výlet po prímosrskom meste? Šatky sú malé štýlové zázraky a sú oveľa viac než len obyčajné ozdoby na krk. Stačí napríklad šesť jednoduchých uzlov a zo šatky sa v okamihu stane samostatná kabelka. Takýto typ kabelky je v posledných rokoch navyše obzvlášť populárny.

Zatiaľ žiadne produkty.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY