Večná džínsovina


Posledný rok sa niesol v znamení neformálnosti. Mnoho z nás ostalo pracovať zo svojich domovov či znížilo návštevu kancelárie na minimum. Pracovné stretnutia sa posunuli do online prostredia tak, ako aj naše nakupovanie. Komfort a dopyt po versatilných, spoľahlivých a pohodlných rifliach tak prirodzene stúpa naproti formálnemu uniformnému typu produktov.

Prečítajte si naše tipy ako udržať v šatníku váš milovaný pár riflí čo najdlhšie, s čím ich kombinovať a čím je výnimočná značka WILLIAM & DELVIN.



Denim

Táto obľúbená a špecifická textília je utkaná vo veľmi pevnej a odolnej twillovej štruktúre. S rastúcim povedomím o environmentálnych dopadoch módneho priemyslu sa denim v tejto súvislosti stal intenzívne diskutovanou textíliou. Problematickosť súvisí najmä s pestovaním bavlny, množstve spotrebovanej vody a použitými chemikáliami pri výrobe. 

Keďže rifle patria k obľúbeným kúskom našich šatníkov a do značnej miery zaťažujú prírodu, ich výber by mal podliehať trvácnej kvalite. Rovnako podstatná je aj následná starostlivosť, aby nám tieto obľúbené a univerzálne nohavice mohli robiť radosť čo najdlhšie.

WILLIAM & DELVIN

Tradičná česká značka špecializovaná na rifľovinu / denim. WILLIAM & DELVIN bol pôvodne založený ako vlastná značka OP Prostějov, ktorý mal dlhoročné skúsenosti s výrobou riflí značky HIS so svojou unikátnou patentovanou technológiou ich vyrábali vo svojom závode v Uherskom Hradišti.

Veríme, že kvalitné produkty a textílie vznikajú v tradičných firmách s bohatými skúsenosťami vo svojom obore. Preto nás nesmierne teší, že značku WILLIAM & DELVIN sa nám podarilo uchovať pod záštitou značky OZETA. Súbežne s našimi kolekciami jar/leto a jeseň/zima tak pravidelne 2 krát ročne pripravujeme aj personalizovanú kolekciu riflí. V ponuke je zároveň NOOS (Never out of stock) program v maximálne nadčasovom prevedení v čiernom a tmavomodrom odtieni. Rifle WILLIAM & DELVIN nám dodáva firma v Brémach v Nemecku. Kvalitný  bavlnený denim s malou prímesou elastanu, zabezpečuje väčšie pohodlie pri nosení počas celého dňa.


AKO SA STARAŤ O RIFLE?

Starostlivosť o rifle môže byť od výrobcu k výrobcovi modifikovaná podľa potreby, avšak platia pravidlá, s ktorými nemôžete zlyhať a predĺžite tak rifliam životnosť. Navyše tým znížite spotrebu energie vašej domácnosti.


NOSENIE & PRANIE 

„Viac noste a menej perte.“ Rifle po nosení nechajte vyvetrať a ideálne perte až po každom 10 nosení, v prípade ľahkého zašpinenia skúste lokálne zaprať. 

Obráťte rifle na ruby a perte na 30 °C šetrný cyklus. Tým, že budete prať v studenej vode a zvolíte šetrné žmýkanie ochránite tkaninu pred vyblednutím a oslabením. Ak je znečistenie viditeľné, zvýšte teplotu vody na 40 °C, aby ste sa jej účinne zbavili.

SUŠENIE

Najlepšie čo môžete pre svoje rifle urobiť, je nechať ich voľne vyschnúť. Zachováte ich tvar, predídete zrazeniu. Pozor, opäť myslite na farbu a sušte na ruby a vyhnite sa priamemu slnku. Sušením v sušičke oslabujete vlákna, a preto by ste  časom mohli očakávať roztrhanie na exponovaných miestach.

ŽEHLENIE

Žehlenie môžete pokojne vynechať. Ak dodržíte nižšie otáčky pri žmýkaní a starostlivo rifle zavesíte na šnúru, žehličke sa zaručene vyhnete. Malé záhyby sa vyrovnajú po pár minútach na vás.

Čo v prípade rozhrnutia? 

Rifle hneď nevyhadzujte, pokúste sa ich opraviť napríklad netradičnou nášivkou alebo ozdobným prešívaním. Tu je priestor na vašu kreativitu. Ak to už nie ste vy, posuňte ich ďalej do dobrých rúk.



AKO NOSIŤ RIFLE?

Rifle sú naozaj versatilným kúskom v šatníku. Záleží iba na ich dizajne a môžete si vyskladať formálnejší či menej formálny outfit pomocou košele, saka či trička a mikiny. My sme vás pripravili 3 varianty pre inšpiráciu.


Business Casual Outfit

Pri business casual outfite zvoľte ideálne plne čierne rifle bez akýchkoľvek známok obnosenia. Doplňte ich o formálnu košeľu a kárované sako a máte vhodný uvoľnený look na schôdzku či prezentáciu.


Smart Casual Outfit

Pokiaľ sa chystáte na piatkový obed s partnerom, pokojne zvoľte rifle plnej indigo farby. Outfit doplňte napríklad o polorolák a bavlnené sako.

Zatiaľ žiadne produkty.


Casual Outfit

Veľmi aktuálne farebné prevedenie pre-washed - efekt spraných, obnosených riflí patrí výhradne medzi neformálne dizajny. Pokiaľ však pracujete v menej formálnom prostredí, pokojne ich vezmite aj do práce. Skvelo sa k ním bude hodiť obyčajné biele tričko a biele tenisky. 

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY