Vreckovky, ktoré budete hrdo nosiť


Popularita a návrat obľúbenosti vo využívaní textilných vreckoviek neustále rastie. Na Slovensku nedávno vznikla značka Noa!, ktorá vracia na trh tradičný výrobok s netradičným dizajnom – ručne šité bavlnené vreckovky zo 100% nefarbenej bavlny tkanej na Slovensku, obohatené o antibakteriálne striebro.

Udržateľná alternatíva k papierovej vreckovke

Silná téma ekologickej stopy a hľadanie alternatív k jej znižovaniu, vyvoláva pozitívny záujem najmä medzi mladými ľuďmi. Kvalitné textilné vreckovky podstatne znižujú produkciu odpadu oproti papierovým vreckovkám. 

Veľkou výhodou textilných vreckoviek je to, že sú úplne odolné voči roztrhnutiu. Z hygienických dôvodov by ste však mali vreckovku vymeniť rovnako pravidelne ako papierové vreckovky. Ak ste na cestách, mali by ste mať rovnaký počet vreckoviek, aké by ste vzali so sebou na papierové utierky.

Zatiaľ žiadne produkty.

Preukázanie skutočnej elegancie

Témy udržateľnosti zasahujú aj do osobného prejavu a vlastného módneho vyjadrenia. Postoje k spoločenským problémom dotvárajú celkový image. Neexistuje takmer žiaden iný doplnok, ktorý by odlišoval skutočného gentlemana od obyčajného človeka, ako je vreckovka, ktorú na prvý pohľad nevidno. Ukazuje nám pripravenosť na núdzové situácie a zároveň vykresľuje nositeľa vreckovky v pozitívnom svetle i v tých najkritickejších situáciách.

Vreckovky sú chúlostivou záležitosťou kvality – musia byť mäkké, ale zároveň odolné a mali by vyzerať dobre, aj keď sme ich už použili. Druhej osobe samozrejme ponúkame vždy iba čistú a dokonale pripravenú vreckovku ktorá nás bude adekvátne reprezentovať.


Bavlnené vreckovky nájdete na e-shope, alebo vo vybraných predajniach OZETA.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY