Dobre sa cítiť v džínsoch aj v lete? Áno!


Tento článok sme napísali pre všetkých džínsomilov. My v Ozete vieme, že džínsy sú úžasným kusom oblečenia, ktorý je stále trendy, vyzeráme v nich naozaj skvele a ľahko sa kombinujú takmer s čímkoľvek. Preto rifliam venujeme dostatočnú pozornosť a ako noví vlastníci značky William and Delvin v Nemecku pre vás šijeme super kvalitné džínsy najmodernejších strihov. Ak ste aj vy milovníkmi rifiel, dnes sme pre vás pripravili pár tipov, aby ste ich mohli nosiť komfortne aj v lete.

V hlavnej roli dĺžka

Ak nie ste priaznivcom krátkych džínsov, ochlaďte si členky povyhrnutím džínsov do aktuálne trendovej dĺžky. Nielenže to počas teplých dní dobre padne, ale necháte vyniknúť aj svoju štýlovú obuv (ak takú nemáte, u nás si ju teraz môžete zaobstarať vo výpredajových cenách ;)).


Ľahší materiál urobí svoju službu

V lete vyberáme tenkú riflovinu, ktorá je pohodlnejšia a vzdušnejšia ako tá klasická, pevná. Tento materiál síce nemá rovnakú odolnosť, ale v lete ho naozaj oceníte.


Prané sú nielen sexi, ale aj praktické

Mnohí z našich zákazníkov a fanúšikov protestujú proti bielym rifliam, ktoré su obľúbené v zahraničí. Hold, nie je to farba pre každého a my úplne rozumieme, prečo. Ako alternatívu odporúčame džínsy s pranou úpravou, ktoré menej priťahujú slnko a pomáhajú predchádzať jeho pôsobeniu na vaše telo.


Slim fit nahraďte za comfort slim

Čím viac vzduchu pod látkou, tým viac pokožka dýcha a vám je lepšie. Ak nosíte radšej užšie nohavice, vyskúšajte strih comfort slim, ktorý bude vkusne kopírovať vaše nohy bez toho, aby sa prehrievali.


Kto chce, nech vetrá

Veľmi módne dierované rifle môžu v horúcich dňoch padnúť vhod. Popravde ale nie sme veľmi fanúšikmi dotrhaných džínsov. Predávať poškodené rifle s dierami sa nám zdá absurdné, preto sa týchto trendov nedržíme. Koniec koncov, každý zákazník si môže svoje džínsy vylepšiť alebo poškodiť, ako uzná za vhodné. Nechávame vám slobodu voľby, ako s nimi naložíte.

Zaujíma vás aktuálna ponuka džínsov William and Delvin? Pozrieť si ju môžete tu.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY