evening: Oslavujte výnimočné príležitosti vo výnimočnom outfite


Výnimočné príležitosti si zaslúžia výnimočný odev. Prichádza sezóna slávnostných večierkov a plesov tak, ako ju máme radi – v dobrej spoločnosti a s neodolateľným outfitom. Či už budete sláviť Vianoce v domácom kruhu blízkych, na horskej chate, alebo sa chystáte na firemný večierok či blížiacu sa plesovú sezónu, poradíme vám, aké prvky looku zvoliť. 

Užite si patrične toto veľkolepé obdobie a vyniknite svojim sofistikovaným štýlom obliekania so zameraním na kvalitu a každý detail. 

Doprajte slávnostnej udalosti lesk za každých okolností

Útulné prostredie horskej chaty, či domáce pohodlie bezpodmienečne nemusí pripraviť sviatočnú náladu o mimoriadnosť tohto okamihu.

Lesk a flitre sú blaženou pripomienkou lepších dní a prísľubom návratu k luxusu. V kombinácii s pleteninou ide o racionálnejší, modernejší, ale o nič menej elegantný smer. Nenechajte sa pripraviť o príležitosť zažiariť.

V týchto produktoch zažiarite, nech ste kdekoľvek

Výnimočné farby pre výnimočnú udalosť

Vďaka výrazným farbám bude váš výzor omnoho nápaditejší. Doprajte si pozornosť okolia a nechajte váš vzhľad skutočne vyniknúť. Sýta červená v dámskej kolekcii je nie len farbou Vianoc, ale aj farbou posledných zimných sezón. Garantuje tak horúci atraktívny vzhľad v mnohých ohľadoch. 

Pre formálnejšie udalosti ako sú napríklad slávnostné večierky v práci, odporúčame pánom zvoliť oblek v aktuálnych tmavých nuansách sivej. Táto univerzálna farba je zárukou maximálne reprezentatívneho vzhľadu. 

obzvlášť príťažliý formálny vzhľad

Black tie - pre pánov i dámy

Dámsky smoking je skutočnou oslavou feminizmu. Siahnite na najvyšší módny level s výhodou – na rozdiel od pánskeho dress codu pre vás neplatia žiadne pravidlá. Vezmite si na seba "Black tie" kedykoľvek, keď sa naň budete cítiť a kombinujte ho s osobitou dávkou kreativity. 

Smoking je najvyšší level elegancie, ktorý môžu muži počas spoločenských udalostí dosiahnuť. Po ústupe fraku je smoking najslávnostnejším pánskym večerným oblekom. Jeho nosenie si však vyžaduje bezchybnosť a u pánov je povolený iba pokiaľ je uvedený na pozvánke k danej spoločenskej udalosti. Tento dress code je najprísnejší na detaily. V našej online ponuke si môžete vybrať tradičný smoking so šálovou fazónou, či progresívnejší model s výraznými špicatými klopami. 

Najvyšší level elegancie

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY