Nová kolekcia putuje do predajní, cieľom je vrátiť do ulíc eleganciu


Pätnásty august tohoto roka je pre nás veľkým dňom. Do našich predajní totiž začíname navážať našu najnovšiu a ako pevne veríme, tak aj doposiaľ najlepšiu kolekciu, akú sa nám kedy podarilo vytvoriť. Prémiové materiály, moderné strihy a nadčasová elegancia sú len niektoré z mnohých pozitívnych prívlastkov, ktoré by sme k nej mohli priradiť.

Čím je táto kolekcia výnimočná?

Na blížiacu sa jeseň a zimu sme si dali jednoznačný, no veľmi ambiciózny cieľ - vrátiť do ulíc eleganciu. Veríme však, že vás naša kolekcia JESEŇ/ZIMA 2019 očarí natoľko, že dáte tomuto nadčasovému štýlu opäť šancu. Tešíme sa, že každým jedným predaným kúskom z tejto kolekcie prispejeme k tomu, že ulice slovenských miest budú opäť o niečo estetickejšie.

Čoskoro ale do predajní pribudne aj niečo, na čo sme sa chystali už poriadne dlho. V rámci najnovšej kolekcie totiž už neoblečieme len pánov, ale aj dámy!

Prvá hviezda našej kolekcie

Kúsky z našej najnovšej kolekcie sú už pomaly na ceste do jednotlivých predajní, pilotným outfitom je tento úžasný oblek v jednej z najobľúbenejších farieb, aké možno na oblečení nájsť - v hlbinnej modrej. Táto farba má v sebe niečo tajomné, niečo magické a veríme, že tak, ako sme z tohto obleku nadšení my, tak z neho budete nadšení aj vy. Mimochodom, ide o limitovanú edíciu, takže len tak medzi nami - príliš by sme prípadný nákup neodkladali.

Oblek je zložený zo skráteného slim-fit saka so širšou špicatou klopou a nohavíc moderného strihu mierne skrátenej dĺžky so záhybom v páse. Ušitý je z 98% vlny s prímesou elastanu, použitý materiál je z dielne známej talianskej výrobne MARZOTTO. 

Tak čo, vidíme sa na predajni?

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY