Flexibilita výroby OZETA


Najširšia veľkostná ponuka široko ďaleko

Jednou zo základných predností značky OZETA je šírka veľkostného sortimentu, v ktorom ponúkame naše produkty. Na rozdiel od mnohých značiek, ktoré sa koncentrujú len na najbežnejšie veľkosti v základnej výškovej skupine, nájde u nás zákazník obleky až v 28 veľkostiach v štandardnej, predĺženej aj skrátenej výškovej skupine.

Sme si vedomí, že každý zákazník má špecifickú postavu a tak základ našich oblekových kolekcii tvorí rada Mix & Match, pri ktorých je možnosť kombinovať rôzne veľkosti saka, nohavíc, prípadne vesty. Pri základných modeloch je dokonca možnosť výberu medzi strihmi „regular fit“ a “slim fit“.

Garancia identického farebného odtieňa tkaniny našich NOOS (Never out of stock) programov umožňuje aj nákup dvoje nohavíc k jednému saku, alebo dokúpenie časti obleku po určitom čase.

Sprevádzame moderného slovenského muža

Takmer všetky naše obleky sú univerzálne, s využitím na mnoho rôznorodých príležitostí. 

Okrem oblekov do kancelárie na bežný pracovný deň, ktorých ponuka je obmeňovaná novými dezénmi a kvalitami na dané ročné obdobie, je nezanedbateľným segmentom oblečenie na slávnostné príležitosti.

Začiatok roka venujeme plesovej sezóne - dominujú obleky tmavých farieb vhodné na večerné slávnostné udalosti  a adekvátne doplnky, ako sú manžetové gombíky, hodvábne kravaty s decentnými vzormi, ozdobné kapesníky... Pre náročnejších zákazníkov máme v ponuke na vybraných predajniach smokingy s prislúchajúcimi doplnkami ako je motýlik, šerpa, lakovky...

S príchodom jari, obvykle prichádza obdobie svadieb. Pre ženichov a ďalších svadobných hostí ponuku oživujeme aj o svetlejšie a výraznejšie farby,  ktoré sú slovenským zákazníkom vyhľadávané. V ponuke sa nachádza tiež kolekcia svadobných doplnkov pre dotvorenie celkového vzhľadu.

Myšlienkou značky OZETA je byť súčasťou všetkých veľkých udalostí života svojich zákazníkov. Pre úspešný štart do života mladých mužov máme preto v ponuke aj špeciálne strihovo prispôsobený oblek pre maturantov, ktorý je vhodný ako základný spoločník od stužkovej až po promócie.

Nevšedné chvíle si zaslúžia výnimočný odev

V ponuke okrem tradičného smokingu ktorý spĺňa všetky stanovené atribúty pre dress kód ,,Black Tie‘‘ túto sezónu dopĺňame aj zamatové smokingové sako v netypickej sýtej šedej farbe. Ulahodí tak všetkým módnym nadšencom ktorí navštevujú spoločenské príležitosti na ktorých je povolený ,,Creative Black Tie‘‘.

Vyvrcholením formálnej kolekcie OZETA vo vybraných predajniach je najformálnejší spoločenský odev – čierny frakový oblek pomenovaný dress kódom ,,White Tie‘. V našej kolekcii je v ponuke samozrejme aj fraková košeľa, lakové oxfordky, fraková vesta z bieleho bavlneného ,,piqué‘‘z ktorého je zhotovený aj viazací motýlik. 

Požiadavky našich zákazníkov sú prvoradé

Dopyt zákazníka OZETA je výrazne ovplyvňujúcim faktorom našich výrobných plánov. Na základe úspešnosti konkrétnych modelov aj vďaka osobnej spätnej väzbe našich zákazníkov vieme identifikovať overené atribúty jednotlivých produktov. 

Vďaka dlhoročným skúsenostiam vieme zároveň predpokladať bestsellery sezón, čím vieme zabezpečiť dostupnosť obľúbených produktov pre našich zákazníkov na všetkých pobočkách maloobchodnej siete OZETA.

Spolupráce so slovenskými značkami

Ctíme si a naväzuje na tradíciu výroby odevov na Slovensku. Výroba vo vlastnom výrobnom závode OZETANEO je špecializovaná na pánsku konfekciu. 

Tešíme sa, že aj veľkú časť doplnkového sortimentu, ktorý ponúkame, vyrábame v partnerských slovenských firmách.

Rovnako sa tešíme všetkým spoluprácam na domácom trhu, v rámci ktorých sme sa vedeli vzájomne podporiť v spoločných projektoch, napr. s folklórnym súborom SĽUK, či výrobcom tradičnej modrotlače Matejom Rabadom. Veríme, že odkaz slovenských tradícii by mal byť uchovaný vo všetkých oblastiach vrátane odevnej kultúry.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY