Výroba produktov OZETA


Výrobný proces a kontrola kvality

Vysoká kvalita produktu je hlboko zakorenená v identite OZETA. 

Každý kus odevu, ktorý vyrábame, je starostlivo strihaný a šitý rukami našich skúsených odborníkov, pričom podlieha štyrom stupňom kontroly, aby sa zabezpečilo, že bude zodpovedať vysokým štandardom.

Vysoká deľba práce a špecializácia jednotlivých členov tímu na konkrétnu oblasť procesu zabezpečujú ich profesionalitu.

Detail je nositeľom nadhodnoty

Každému produktu sa snažíme dodať vlastnú osobitú jedinečnosť výberom špecifických detailov. Tie volíme vždy s ohľadom na dotvorenie celkového vzhľadu. 

Voľba správnej siluety a dizajnu výrobku musí byť v symbióze s vybraným materiálom, odtieňom podšívky, tvarom gombíkov, hustotou ozdobného AMF prešívania...

Nepodceňujeme ani najmenšie detaily a vidíme v nich príležitosť, ako konkrétny produkt priviesť k absolútnej dokonalosti. 

Najskôr oddeliť - potom spojiť

Po realizácii prípravnej fázy, ktorej výsledkom boli predvýrobné vzorky sa môže prejsť k sériovej výrobe.

V oddeľovacom procese výroby sa z látok strihajú a režú jednotlivé diely a dieliky, potrebné na zhotovenie odevu. Správny smer uloženia dielov na materiál, maximálna výťažnosť látok a presnosť výrezu je zabezpečená najmodernejšou technikou. 

Okrem vrchového materiálu a podšívky sú vo vnútri výrobkov použité mnohé ďalšie vložkové a výstužné materiály, ktoré spevňujú určité  časti výrobkov (predné diely, golier, príklopky), a bránia ich deformácii pri používaní. 

Následne sa šitím na rôznych špeciálnych strojoch spájajú jednotlivé časti do celku. 

Počas spojovacieho procesu sa výrobok žehlí takmer po každom úkone a priebežne sa kontroluje kvalita čiastkových operácii.

Tvarovanie produktu

Tvarovací proces predstavuje tepelné alebo vlhko-tepelné spracovanie odevu, pri ktorom odev získava tvarovú stálosť a konečný estetický vzhľad. Používajú sa na to rôzne žehliace stroje, fixačné lisy, ale samozrejme aj priemyselné parné žehličky.

Za dokonalým tvarom obleku či kabáta stoja desiatky čiastkových úkonov, ktoré potrebujú samostatných kvalifikovaných profesionálov.

Dokončovací proces

Posledná výstupná technická kontrola produktu je na konci procesu z pohľadu dôležitosti je kľúčová.

V tomto procese sa kontroluje dodržanie predpísaných rozmerov hotového výrobku, správnosť vyhotovenia jednotlivých detailov, ako aj celkový estetický vzhľad.

Po absolvovaní výstupnej kontroly sa produkt vybaví visačkou, zabalí a môže oficiálne opustiť výrobný závod OZETA na cestu k budúcemu spokojnému zákazníkovi.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY