Ľan – obľúbená letná tkanina


Ľan je neodmysliteľnou súčasťou leta - symbolizuje čistotu a blízkosť k prírode. Už po stáročia je overenou tkaninou a jeho popularita za posledné dekády stúpa vďaka jeho aspektu udržateľnosti. Objavte obľúbené ľanové produkty kolekcie jar/leto 2023. 

Užite si ľahkosť, ktorý vám ľan prináša počas bežných dní i výnimočných udalostí. 

Ľan na každý deň

Najkvalitnejším a najpohodlnejším ľanovým odevom zostávajú letné šaty. Sú ľahké a splývavé, vhodné na letné horúce dni či romantické večery sprevádzané západmi slnka. Špecifická ľanová optika je neodlúčiteľnou súčasťou letných kolekcii. Jednoduché šaty zo 100% ľanu, dokonale dopĺňa akýkoľvek detail s exotickou či kvetinovou potlačou.

ŠATY ZO 100% ĽANU

Ľan je obľúbený počas horúcich letných dní aj u pánov pre jeho nespočetné výhody. Vyskúšajte svoje bavlnené tričká nahradiť ľanovým alebo vyskúšajte košele v sviežich strihových a dezénových prevedeniach. Ľan rýchlo absorbuje vlhkosť a tiež ju okamžite uvoľňuje, takže pokožka zostáva dlhšie suchá. Okrem toho je tkanina veľmi priedušná, čo znamená, že sa na tele nehromadí teplo ako pri iných textilných materiáloch. Oblečenie z ľanu je často zámerne v širších strihových prevedeniach, čo veľmi pomáha pri vysokých teplotách. Ľan má tiež antibakteriálny a antistatický účinok. 

Obľúbené pánske ľanové produkty

Business ľanový look

Ľanové oblečenie máme zväčša spojené s ležérnosťou. Môže byť však bezstarostnou a zároveň profesionálnou alternatívou pre letné pracovné dni. Vyskúšajte napríklad nápaditý ľanový kostým, nohavice či ľanovú blúzku, ktoré vás s budú sprevádzať s príjemným pocitom ľahkosti aj počas spoločensky náročnejších dní. V súčasnosti je tiež čoraz viac možností kombinovať ľan s inými textíliami a meniť tak jeho vlastnosti, či už s udržateľným lyocelom, bavlnou alebo hodvábom.

Vyskúšajte ľan kombinovať v elegantnejších stylingových prevedeniach

Ľanové košele s dlhým rukávom, či sako s prímesou ľanu sa dajú ľahko zaradiť do kancelárskeho šatníka a pomáhajú vniesť do pracovného dňa závan sviežosti. Ľanová košeľa je zároveň základným prvkom pre všetkých pánov, ktorí preferujú eleganciu aj počas všedných letných dní. Tieto produkty sa skvelo dopĺňajú s bavlnenými nohavicami typu chinos v ľubovoľnej farbe. V našich predajniach nájdete tiež ponuku ľanových oblekov v aktuálnych farbách príznačných pre túto sezónu. 

ľanové produkty vhodné pre pracovný look

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY