Show Jana Krausa


Adam Bardy v show Jana Krausa

Adam Bardy spolu so svojou manželkou sú novými tvárami našej najnovšej kampane a budú vás sprevádzať kolekciou jeseň/zima 2022. Momentálne jeden z najobľúbenejších a najkrajších párov Slovenska sa často stretáva s pomenovaním ,,power couple‘‘. Tento pojem označuje dvojice, ktoré sú partnermi v súkromí, no vo svojom profesionálnom živote majú vplyv ako jednotlivci i na okolité prostredie. 

Modelingová kariéra Adama s presahom do herectva odštartovala najmä titulom ,,Mister Manhunt’’ v roku 2014, ktorú vyhral ako 20-ročný. V profesionálnom živote bol veliteľom čaty v Čestnej stráži prezidenta Slovenskej republiky v Ozbrojených silách Slovenskej republiky, čomu predchádzalo aj jeho vzdelanie v odbore medzinárodné vzťahy a štúdium národnej bezpečnosti na Akadémii ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika. Následne študoval medzinárodné profesionálne pokročilé vodcovstvo v Medzinárodnom výcvikovom centre Netsafa (NITC).

Malú ochutnávku z jeho pestrého života a ukážku ako mu pristanú produkty OZETA môžete vidieť v show Jana Krausa, ktorá mala premiéru 07.09.2022 na Prima TV. Jana Krausa i naďalej môžete rovnako sledovať aj ďalšiu sezónu pri všetkých vydaniach show v outfitoch od značky OZETA.

Právom obľúbený

Právom obľúbená Show Jana Krausa prináša už dlhé roky aktuálne témy bez cenzúry, zaujímavých hostí a jedinečný britský humor moderátora. Kraus nemá zábrany opýtať sa svojich hostí na čokoľvek, a tým je jeho show skutočne výnimočná a prináša odpovede na doposiaľ nepoložené otázky.

V najbližšej dobe môžete na moderátorovi sledovať aj extra dávku elegancie vďaka oblekom OZETA, ktoré bude mať počas show na sebe.

Tento jedinečný koncept programu prináša divákovi vtipný a odľahčujúci náhľad na spoločenské dianie.

show, ktorá rozširuje obzory

Ján Kraus do programu pozýva spravidla troch hostí. V šou sa už objavili desiatky známych aj menej známych, ale vždy niečím zaujímavých ľudí.

V programe účinkujú politici, herci, speváci, maliari, spisovatelia, režiséri, športovci, lekári, vedci, podnikatelia a ľudia mnohých ďalších profesií, záujmov, schopností či zručností. Priestor na televíznej obrazovke tak dostávajú aj neznámi, ale o to viac zaujímaví ľudia, čo obohacuje divácke obzory o šikovné talenty vo svojich odboroch žijúcich v Českej a Slovenskej republike.

Máme radosť, že sme sa tento rok stali partnermi tejto úspešnej šou. Pozývame Vás každú stredu na sledovanie programu - čaká Vás dávka kvalitného humoru v kombinácii s kvalitnými lokálnymi produktami OZETA.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY