Ako nosiť oblek inak? 4 spôsoby, ako nakombinovať váš oblek do nevšedných outfitov


Výber prvého obleku patrí medzi tie dôležitejšie rozhodnutia v živote a zaiste je najdôležitejším módnym rozhodnutím v živote. Dobrý oblek vás totiž bude sprevádzať dlhé roky a dosť možno ho budete mať na sebe práve počas najdôležitejších dní vášho života. To už tak zvyčajne chodí.

Oblek však mimo udalostí ako sú svadby, oslavy či pracovné pohovory nemusí odpočívať v skrini a existuje niekoľko zaujímavých a neopozeraných spôsobov, ako ho nakombinovať do naozaj zaujímavých outfitov, ktoré si (v tom pozitívnom slova zmysle) doslova pýtajú pozornosť.

Inšpirujte sa.

Alá Diego Simeone

Futbaloví fanúšikovia určite toto meno poznajú veľmi dobre. Výborný hráč a snáď ešte lepší tréner Atlética Madrid však okrem toho, že madridský klub dostal z trápenia na európske výslnie, púta aj niečím iným - svojim ikonickým outfitom, známym aj ako “all black”.

Hoci by mohli mnohí namietať, že čierno-čierna je farba na pohreby a rovnaká farba všetkých módnych prvkov jednoducho nemôže vyzerať dobre, pravidlá sú občas aj na to, aby sa porušovali a Diego Simeone je v tomto prípade dobrým príkladom toho, že občas sa riskovať vyplatí. Alebo chcete povedať, že to nevyzerá dobre?

Len si dajte pozor, aby bola čierna paradoxne v podobnom odtieni pri všetkých prvkoch. Inak môžu časti vášho outfitu pôsobiť vyblednuto.

Pre tento outfit odporúčame

Zatiaľ žiadne produkty.

Vymeňte sako za kožu

Že možno občas z obleku vziať sako alebo nohavice a skombinovať ich s niečím iným, to nie je zrejme žiadna novinka. 

Ak však chcete tento experiment dostať na úplne novú úroveň, nahraďte svoje sako koženou bundou. Sexy vibe koženej bundy s košeľou a oblekovými nohavicami, ktoré evokujú naopak úroveň a profesionalitu, to je naozaj vražedná kombinácia.

V tomto prípade si ale dajte pozor na to, aby košeľa nebola príliš formálna. To keby vám bolo náhodou príliš teplo a bunda musela ísť dole.

Intelektuál v roláku

Jedným z veľmi zaujímavých módnych kúskov, ktoré sú typické najmä pre chladnejšie ročné obdobie obdobie, je rolák.

A práve rolák pod oblekom miesto košele je na papieri nemysliteľná kombinácia, ktorá však v praxi vyzerá čertovsky dobre. Je to sofistikované, pôsobí to premyslene a práve pre premenlivé jesenné počasie je to ako stvorené.

S teniskami

Kombinácia obleku a tenisiek je časro kritizovaná, napriek tomu sa v našich uliciach objavuje čoraz častejšie. Sami sme sa v jednom z predchádzajúcich článkov na našom blogu už na problematiku tejto kombinácie pozreli a potvrdili sme si, že oblek a tenisky spolu naozaj môžu fungovať, hoci sa pohybujeme po veľmi tenkom ľade.

Pri menej formálnych oblekoch v slim strihoch a so skrátenými nohavicami, v kombinácii s  minimalistickými teniskami v neutrálnych farbách to však funguje. A funguje to sakra dobre.

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY