Valentínske darčeky


Poznáte azda lepší dôvod na oslavu ako je láska? Valentín je skutočne vhodnou romantickou príležitosťou dať najavo našim blízkym, že nám na nich záleží. Tento deň nie je primárne o obdarovaní, ale o tom, aby ste milovaného človeka potešili. 

Prinášame vám niekoľko inšpirácii vhodných na valentínske darčeky, ktoré zaručene potešia každého. 

KOŽA V NAJVYŠŠEJ KVALITE

Kolekcia dámskych opaskov vznikla v spolupráci so špecializovaným talianskym výrobcom, ktorý nám priniesol kombináciu spracovania 100% kože a vlastných patentovaných praciek, vďaka čomu sú dámske opasky našej kolekcie výnimočné a nenapodobiteľné. Sú vhodné na množstvo stylingov – napríklad na šaty, do nohavíc, kardiganu, či dokonca pre progresívnejší styling ako originálne doplnenie kabátu.

DÁMSKE KOŽENÉ OPASKY

Dámske rukavice vznikli v unikátnej spolupráci s tradičnými rukavičiarskymi dielňami s bohatými skúsenosťami. Jahňacina a kozľacina, ktoré boli na ich výrobu použité sú lokálnou surovinou z Čiech. Každá rukavica má jedinečný vzhľad vďaka štruktúre materiálu. 

DÁMSKE KOŽENÉ RUKAVICE

Pánske opasky sú neodlučiteľnou súčasťou pánskeho stylingu a tým aj našich kolekcii. Kolekciu pánskych opaskov sa snažíme v spolupráci s našim slovenským dodávateľom pravidelne aktualizovať podľa potrieb našich zákazníkov. V pánskom stylingu bez výrazných zmien je vždy v popredí kombinácia rovnakého odtieňu kože opasku s topánkami. Pre formálne outfity voľte vždy otvorenú pracku a užšiu šírku. 

PÁNSKE KOŽENÉ OPASKY

V ponuke pánskych kožených doplnkov sme stavili na atribúty absolútnej nadčasovosti a univerzálnosti. Voľba pôvodu našich dodávateľov korešpondovala s hodnotami značky OZETA, a tak vznikla spolupráca s overeným a kvalifikovaným talianskym dodávateľom.

KOLEKCIA PÁNSKYCH TAŠIEK

LUXUS V HODVÁBNEJ PODOBE

Nová kolekcia dámskych šatiek z prírodného hodvábu pozostáva z rozmanitých vzorov, ktoré reflektujú aktuálne trendy a paletami farieb, ktoré prepoja outfit k dokonalosti.

Vzorované hodvábne šatky v posledných rokoch získali naspäť svoju zaslúženú popularitu a ženy všetkých vekových kategórii ich kombinujú rôznymi klasickými aj novými spôsobmi.  Či už sú viazané na kabelke, vo vlasoch alebo okolo krku, stávajú sa dominantným doplnkom takmer každého "looku". 

Šatky sú jedným z najženskejších doplnkov všetkých čias. Doprajte svojmu šatníku zhmotnenie originality a štýlu!

DÁMSKE HODVÁBNE ŠATKY NÁJDETE V NOVÝCH DEZÉNOCH

Kravata je darom výnimočných okamihov. Dlhoročným partnerom pri tvorbe kolekcie pánskych doplnkov OZETA je taliansky dodávateľ z mesta COMO, ktoré je historicky zviazané s tradíciou výroby žakárového hodvábu a doplnkov z neho. Ich dizajnové štúdio sa zameriava na vytvorenie exkluzívneho produktu, ktorý je prispôsobený vo všetkých detailoch k požiadavkám módnych trendov.

PONUKA PÁNSKYCH HODVÁBNYCH KRAVÁT

HREJIVÝ DARČEK

Rôznorodá ponuka dámskych šálov prináša progresívne strihové prevedenia vhodné pre množstvo stylingových experimentov vďaka čomu sa stane celkový vzhľad neprehliadnuteľný, alebo klasický nadčasový strih s výnimočným materiálovým prevedením s vysokým podielom kašmíru. Obe voľby sú vhodnou voľbou pre originálny darček, ktorý je však zároveň maximálne univerzálny. 

NETRADIČNÁ ZIMNÁ KLASIKA

Elegantný vzhľad našich šálov zaručuje absolútnu nadčasovosť. Tento doplnok je počas zimy neodlučiteľnou, estetickou, ale najmä praktickou súčasťou takmer každého looku. Tlmenejšie farby a vzory zaručia, že výsledný efekt v kombinácii s čímkoľvek bude bezchybný.

PONUKA PÁNSKYCH ŠÁLOV

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY