cold grace: Vneste do svojho vzhľadu chladný pôvab


Dni sú čoraz chladnejšie. Jemné pastelové odtiene sú ako nejasné spomienky na šťavnaté farby, ktoré sú tlmené pod závojom mrazu v bielych zimných krajinách. Objavte najsviežejšie farby tejto sezóny!

Vneste do svojho vzhľadu sviežosť a chlad prírody. Zasnívajte sa. Nechajte zamraziť tento okamih. S chladným pôvabom Grace Kelly pozerajte na okolitý svet s nadhľadom. Váš vkus je nadčasový a čas môže plynúť bez ohľadu na čokoľvek.

Najsviežejšie odtiene modrej

Táto sezóna prináša skutočnú sviežosť! Objavte ľadovo-modrý odtieň, ktorý je svieži ako zimné ráno. Na luxusnom materiáli s mohérom pôsobí elegantne a pôvabne. Nechajte ju vyniknúť so svetlými neutrálnymi, alebo naopak vyskúšajte kombináciu so zemitými otieňmi. 

Pokiaľ ste fanúšikom tlmenejších odtieňov, prinášame vám originálne nuansy ,,Beringovho mora‘‘. Táto farba sa dokonale vzájomne dopĺňa so všetkými sivými, či púdrovými tónmi a evokuje maximálnu eleganciu a luxus.

Produkty v najsviežejších farbách sezóny:

Ponorte sa k najhlbším modrým nuansám

Modré tóny majú svoj magický účinok - vyžarujú intenzívnu harmóniu, pokoj a pohodu. Vďaka tomu je modrá dokonalým módnym spoločníkom v čase, keď cítime hlbokú potrebu bezpečia a istoty. Ľahko kombinovateľné, nádherne klasické a zaručene elegantné.

Táto modrá je tmavá ako nočná obloha a hlboká ako more. Je pokojná, vyrovnaná a ponúka veľa možností na kombinácie. Umožňuje vám znovu a znovu objavovať samých seba a sľubuje vzrušujúce monochromatické looky. Žiadna iná modrá nevyžaruje viac elegancie.

Produkty v najhlbších tónoch modrej:

Vznešená elegancia sivej

Sivé odtiene sú zárukou nadčasovosti a sofistikovanosti. Pokiaľ uprednostňujete elegantný vzhľad, so škálou sivých odtieňov bude váš outfit zakaždým bezchybný, no zároveň originálny. Luxusné tkaniny nechávajú naplno rozvinúť potenciál, ktorý táto farba v sebe ukrýva. 

Vedľa celej škály jednofarebných oblekov, sme túto sezónu rozšírili ponuku pre pánov napríklad aj o jemný antracitový prúžok. Dámy prostredníctvom kostýmov v kombinácii s pudovými odtieňmi ľahko objavia svoju nežnú verziu biznismenky. 

Produkty v sivých odtieňoch, ktoré sú stvorené pre biznis:

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY