Marine na každý deň


Zvuk mora v ušiach, slaný vzduch v nose, piesok medzi holými prstami. To zvyčajne znamená jednu vec - dovolenku, slobodu, trochu dobrodružstva a veľa zábavy. Znamená to slnečné lúče, teplé pohladenie vetra a užívanie si života. Trend ,,New Maritime‘‘ stelesňuje presne tento bezstarostný a šťastný postoj k životu. Trend, do ktorého sa chcete ponoriť každý deň.

Túto sezónu dominujú nové odtiene, ktoré imitujú hru svetla na morskej hladine. Trend je integrovaný do business sektora -  vyžaruje bezstarostnú ľahkosť a je dosť výrazný.

Marine business

Jednofarebný vzhľad je stále veľmi trendy a ešte o to viac ak je v prevedení kvalitného a dobre padnúceho kostýmu. Monochromatický look pôsobí uvoľnene, minimalisticky a elegantne. Výrazné zlaté gombíky na tmavomodrom podklade prenesú atmosféru mora až do vašej kancelárie.

Aj vďaka novému modelu šiat s dvojradovým zapínaním si elegantný námornícky look mžete teraz dopriať skutočne každý deň a na akúkoľvek príležitosť. Tmavomodrá či biela farba dodá dôstojnosť a vážnosť, polopriliehavá silueta so zvýrazneným pásom a dĺžkou po kolená ženskosť. Ak uprednostňujete zdržanlivé oblečenie, ale napriek tomu rada pútate pozornosť, elegantný námornícky look je tou najlepšou voľbou. A ak chcete pridať na ženskosti, stačí šaty doplniť párom vysokých opätkov. 

TOP PRODUKTY PRE TENTO TREND

Marine casual

Morské farby, ako je tmavomodrá a žiarivo biela, v kombinácii s jasnými pruhmi, námorníckymi prvkami a športovými strihmi – táto klasická kombinácia stačí na to, aby ste sa zaľúbili. Napr. sako s dvojradovým zapínaním na výrazné zlaté gombíky stačí pre docielenie harmonického a štýlového outfitu doplniť už len jednoduchým svetrom alebo tričkom a dobre padnúcimi džínsami.

Doprajte svojmu looku skutočný námorný charakter v podobe pruhov charakteristického,,bretónskeho'' trička, či hodvábnej šatky - ide o kľúčové prvky úspešného námorníckeho outfitu.

TOP PRODUKTY PRE TENTO TREND

Ľahkosť prímorského vánku

Skutočné odhalenie nového námorného trendu spočíva v prekračovaní hraníc za ešte väčším dobroduružstvom. Zahoďte predsudky a nechajte ich vo vánku viať spolu so šatami zo 100% hodvábu posiatymi dorobnými bielymi kvetami, ktoré na tmavomodrom podklade dokonale hrajú v nuansách morskej lagúny. Tento trend má prinášať slobodu a s ňou nekonečné možnosti využitia. Tak ako aj minimalistický plášť, ktorý je dokonalým zastrešením ktoréhokoľvek marine looku v prípade menej priazdnivého počasia. 

TOP PRODUKTY PRE TENTO TREND

TOTO BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

OBJAVUJTE SVET OZETY